Yeni Kasa 2017 Skoda Yeti Böyle Görünebilir

Ototeknikveri     06 Ekim 2015 09:06

İkinci nesil Skoda Yeti Macaristan'dan X-Tomi Design tarafından dijital olarak modellendi. Dijital çizimler yeni Yeti ile ilgili fikir veriyor.

Yeni Kasa 2017 Skoda Yeti Böyle Görünebilir
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İlk olarak 2009 yılında piyasaya çıkan Skoda Yeti bir kompakt crossover için ilginç bir seçim oldu. Çift far tasarımı Yeti'ye özgün bir görünüm veriyordu ancak 2013'de makyajlanan model bu kez daha geleneksel bir tasarımla geldi. Model artık yaşlanmaya başladıysa da, ikinci neslin gelmesi 2017 yılını bulacak. İkinci nesil için yeni çıkan Volkswagen Tiguan temel alınacak. Skoda'nın en yeni tasarım dili göz önüne alındığında, modelin son halinin X-Tomi'nin çizimlerine büyük ölçüde benzemesi bekleniyor. İkinci nesil bugünkünden biraz daha büyük olsa da aynı zamanda daha hafif olacak ve Octavia gibi MQB platformu üzerine inşa edilecek.

 

Yeni bir Yeti'den önce, Skoda beş ve yedi koltuklu oturma düzenleriyle sunulacak daha büyük bir crossover çıkartmayı da planlıyor. Bu model 2016'da satışa çıkacak ve 2017'de BMW X4 ya da Mercedes Benz GLC gibi benzeri ancak daha uygun bir fiyat etiketiyle sunulacak bir “crossover coupe” tarafından takip edilecek. Öte yandan, Skoda tarafından dördüncü bir crossover da hazırlanıyor olabilir. Son çıkan haberlere göre Skoda B segment bir crossover model ile çıkarak Renault Captur ve benzerleri ile rekabet etmenin getirilerini analiz ediyor. Henüz onaylanmadığı için bu modelin gün ışığına çıkması epey zaman alabilir. Model onaylanırsa 2019 ya da 2020 yılında piyasada olacak.

Son Güncelleme : 07 Ekim 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo