2017 Opel Insignia'dan Yeni Görüntüler

Ototeknikveri     21 Ekim 2015 02:17

Daha büyük ve geniş Insignia Opel için global bir model haline gelecek, yeni motor seçenekleri ve revize edilmiş stili ile piyasaya çıkacak.

2017 Opel Insignia'dan Yeni Görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni nesil Opel Insignia'dan en güncel kamuflajlı fotoğraflar ortaya çıktı. Daha büyük, daha hafif ve daha tutumlu olma iddiasına sahip model 2016 yılında piyasada olabilir. Yeni Insignia global bir otomobil olacak ve Vauxhall, Opel ve Buick logoları ile Avrupa, ABD ve Çin'de satılacak. Modelin çıkışına 12 – 15 ay arası bir süre kaldığı düşünülüyor. Otomobilin prömiyeri gelecek sonbahar Paris Motor Show'da ya da 2017 Mart'ında Cenevre'de yapılabilir. İkinci nesil Insignia'daki en büyük değişiklik aks açıklığındaki ufak genişleme. Son fotoğraflarda yeni Insignia'nın ufak stil değişikliklerine sahip olduğu görülüyor. Bu değişiklikler arasında arkaya doğru genişleyen eğimli çatı çizgisi bulunuyor.

 

Arka kısım genişlediği gibi giriş çıkış da kolaylaşmış, ayrıca daha büyük ve daha kullanıcı dostu bir bagaj tasarlanmış. Yeni bagaj kapağı tasarımı ve yeniden tasarlanmış arka lamba yuvaları otomobilin her zamankinden daha derin, daha geniş ve daha uzun bir bagaja sahip olduğunu gösteriyor. Aracın bagaj kapasitesi Skoda Superb gibi 565 litre.

 

Insignia'nın temelinde General Motors'un Epsilon 2 mimarisinin güncellenmiş bir versiyonu kullanılmış. Avrupa piyasalarında en önemli motor güncellemesi yeni 1.6 litre CDTi dizelin Insignia'da 2.0 litre CDTi motorun yerini alması olacak. General Motors dizel Insignia otomobiller için sınıfının en iyi kalitesini hedefliyor. Yeni 1.6 litre CDTi motor 136 hp – 170 hp arası farklı güç çıkışı seçenekleriyle sunulacak.

 

Bugünkü Insignia General Motors'un 168 bhp 1.6 litre SIDI turboşarjlı benzinli motoruna sahip. Bu motor yeni modelde de iki daha düşük güçlü versiyonuyla yer alacak. Insignia yeni 8 kademe otomatik şanzımanla gelecek. Bu şanzıman yakıt ekonomisini altı kademe manuel versiyonlara göre %3 arttıracak.

Son Güncelleme : 22 Ekim 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo