Mazda CX-3 Tayland'da Üretilmeye Başlandı

Ototeknikveri     27 Ekim 2015 02:26

Mazda Tayland'da Auto Alliance Tayland (AAT) firması ile ortak üreteceği Mazda CX-3 için fabrikada bir üretime başlangıç seremonisi yaptı.

Mazda CX-3 Tayland'da Üretilmeye Başlandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Törene Mazda yöneticilerinden Kiyotaka Shobuda ve Kazuhisa Fujikawa ve AAT çalışanları da dahil 300 kişi katıldı. Yeni Mazda CX-3 modelinin üretimi geçen yıl Aralık ayında Japonya'daki Hiroşima fabrikasında başlamıştı. AAT Tayland fabrikası ikinci üretim lokasyonu ve modelin üretileceği ilk denizaşırı bölge. Kiyotoka Shobuda Tayland'daki üretim için şunları söylüyor; “AAT fabrikası önemli bir üretim merkezi ve büyüyen kompakt SUV piyasasında CX-3 ile var olmamız için en büyük desteğimiz. Müşterilerimize en az Japonya'da üretilenler kadar kaliteli Tayland üretimi otomobiller sunarak marka imajımızı daha da yükselteceğiz.”

 

Yeni CX-3 Mazda'nın yeni nesil otomobiller serisinin beşinci modeli. Modelde tam seri SKYACTIV teknolojisi ve KODO-Soul of Motion tasarımı bulunuyor. Yeni bir tür kompakt crossover SUV olarak CX-3 iyi bir otomobilde olması gereken bütün temel özellikleri sunuyor; kalite, şık tasarım, kolay kullanım, hızlı yanıt veren sürüş performansı. Mazda CX-3'ü bu yıl Şubat ayında yeni bir çekirdek model olarak çıkarttı ve o zamandan beri Kuzey Amerika, Avrupa ve Avustralya gibi önemli piyasalarda satmaya devam ediyor.

 

Mazda yüksek kalite otomobillerle insanların hayatlarını zenginleştirmek ve müşterilerinin güçlü bir duygusal bağ hissettiği bir marka olmak için çabalarını sürdürecek.

Son Güncelleme : 27 Ekim 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo