Citroen'in Ticarilerinde Kasım Fırsatları

Ototeknikveri     07 Kasım 2015 08:26

Citroën’in, yolculukları konforlu ve keyifli hale getiren ticari modellerindeki faiz avantajı Kasım ayında da devam ediyor.

Citroen'in Ticarilerinde Kasım Fırsatları
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Citroën, binek konforu sunan ticari araçları ‘Nemo Combi’ ve ‘Berlingo Combi’ modellerinin tüm versiyonlarına 20.000 TL’lik kredi kullanıma 20 Ay %0,99 faiz avantajı uyguluyor. Citroën ticari araçlar; güç, yakıt tasarrufu, güvenlik alanlarında yüksek performans sergiliyor. Citroën’in, ticari araç segmentindeki önde gelen modeli Berlingo Combi’nin yenilenen donanım özellikleri arasında 7'' dokunmatik ekranı, Modutop® cam tavanı, Led gündüz farları, ESP, hillholder, hız sınırlayıcısı ve hız sabitleyicisi bulunuyor. Çekici ön yüzü ile birlikte yeniden konumlandırılmış Led’li gündüz farlarına, yeni bir radyatör ızgarasına ve ön tampona kavuşan Berlingo, segmentinde fark yaratıyor.

 

Modern ve dinamik bir yapıya sahip olan Citroën Nemo Combi ise; kompakt dış boyutları, geniş iç hacmi, günlük kullanıma uygunluğu ve ekonomik performansı sayesinde hayatınızı kolaylaştırıyor. Citroën Nemo Combi bu özelliklerinin yanı sıra çift sürgülü yan kapıları, ESP ve yokuş kalkış desteği, yarı entegre navigasyon, tavan barları ve pratik birçok saklama alanı ile öne çıkıyor.

Son Güncelleme : 07 Kasım 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER KAMPANYA HABERLERİ

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo