2016 Honda Civic Sedan, Yeni Gövde Kiti İle SEMA'da

Ototeknikveri     09 Kasım 2015 04:14

Honda kaportasında bazı ufak görsel değişikliklere sahip yeni Civic Sedan modelini SEMA'da sergiliyor.

2016 Honda Civic Sedan, Yeni Gövde Kiti İle SEMA'da
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Modeldeki değişiklikleri ilk bakışta fark etmek pek kolay değil. Fakat yakından bakıldığında ön tamponun her iki yanında arabayı daha geniş gösteren bir çift uzantı göze çarpıyor. Ek olarak, yan ayna kapakları alt kısımlarında yeni siyah trim ile geliyor, iri yan etekler ise kompakt sedan modelin güçlü görünümünün etkisini arttırıyor. Yeni ön ve arka çamurluklar, iki tonlu 17 inç alaşım jantlar, ufak arka spoyler de arabadaki yeniliklerden. Yeni spoyler üçüncü stop lambasını da üzerinde barındırıyor ve standart 2016 Civic'deki bagaj kapağı spoylerinin yerini alıyor.

 

Honda Genuine Accessories tam takım halinde bu ay sonunda ABD'ye özel 2016 Civic modelinin Kuzey Amerika bayilerine ulaşmasıyla birlikte müşterilere sunulacak. Bu ilave özelliklerin yanı sıra, Civic tampon koruyucular, gövde altı spoylerleri, tekerlek kilitleri, kapı eşik koruyucuları, krom kapı süsü ve uzaktan motor başlatma özelliğine de sahip olacak.

 

İç kabin için müşteriler aydınlatmalı kapı eşikleri, kablosuz şarj, dört mevsim yer paspasları, arka koltuk örtüsü, küllük, yük kancası ve pek diğer özellik de sipariş edebilecek.  

 

2016 Honda Civic Sedan Amerikan versiyonun tüm detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Honda Civic Sedan 1.6 dizel otomatik haberi için lütfen tıklayınız.

Son Güncelleme : 09 Kasım 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo