Makyajlı Mercedes-Benz SL'den İpucu

Ototeknikveri     12 Kasım 2015 04:14

Mercedes-Benz, bu ay Los Angeles Auto Show'da yapılacak tanıtımdan önce makyajlı SL modelinden ipucu görüntüleri yayınladı.

Makyajlı Mercedes-Benz SL'den İpucu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mercedes tarafından yayınlanan yeni SL'in ipucu resimlerine göre makanın yeni modeli AMG GT ile daha uyumlu hale gelmiş. Yeni modelde elmas şekilli ters ön panjur, yeni LED farlar ve yeniden modellenmiş ön tampon SL'in taze görünümünü tamamlıyor. Bu ipucu görüntüsünde aracın arka kısmı görülemese de daha önce ortaya çıkan gizli çekilmiş fotoğraflarda arka kısımdaki değişikliklerin ön kısma göre daha az olduğu dikkat çekmişti. Kırmızı arka lamba grafikleri ve arka tampondaki bazı ufak değişiklikler bu kısımda dikkat çeken iki yenilik olarak öne çıkacak. İç kabinde ise Mercedes'in özellikle döşemelerde ve multimedya sisteminde değişiklik yaptığı düşünülüyor. Bazı yeni ve geliştirilmiş güvenlik ve sürüş yardımı sistemleri de menüde. Bunun yanı sıra çok sayıda opsiyonel ilave özellikler sunulmuş.

 

Motor serisindeki yenilikler henüz belli değil ancak motorların çoğunun eski modelden devam ettirileceği düşünülüyor. SL63 bir kaç ay önce V8 5.5 litre çift turbo motoruyla görüntülenmişti. Mercedes, makyajlı SL modelinin dünya prömiyerini 17 Kasım'da Los Angeles Auto Show'da yapacak.

Son Güncelleme : 12 Kasım 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo