Makyajlı 2016 Mercedes S Serisi Görüntülendi

Ototeknikveri     16 Kasım 2015 03:31

Güncellenmiş S Serisi yeni iç kabin multimedya teknolojisi ve ufak dış tasarım değişiklikleri ile geliyor. Yeni S Serisi 2016 sonuna doğru çıkacak.

Makyajlı 2016 Mercedes S Serisi Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncellenecek Mercedes S Serisi'nden ilk görüntüler ortaya çıktı. Erken geliştirme aşamasında olan modelin gelecek yılın sonuna doğru çıkması bekleniyor. Mercedes-Benz'in amiral gemisi sedan modelinin altıncı nesli 2013'te piyasaya çıkmıştı. BMW 7 Serisi, Audi A8 ve Jaguar XJ gibi ciddi rakiplerle mücadele veren S Serisi'nin ortaya çıkan yeni görüntülerinde dış cephe değişikliklerinin sınırlı kaldığı ve yeni LED far demeti tasarımı görülüyor. İç kabinde ise daha detaylı değişiklikler var. S Serisi'nin dijital kontrol paneli model ilk çıktığında en önemli özelliklerinden birisiydi ancak rakipleri bu teknolojiyi kendi lüks modellerine adapte etmekte gecikmedi. Güncellenen modelde Mercedes daha geniş, çerçevesiz çift ekranlı bir sistem kullanıyor, bu da daha büyük bir ekran bölgesine olanak tanıyor. Yeni sistem Mercedes'in Comand multimedya yazılımının en son versiyonunu kullanacak. Yazılım orta konsoldaki bir dokunmatik kontrol aracı ile çalıştırılabilecek. Mercedes'in jest kontrolünü de deneme aşamasında olduğu biliniyor.

 

Prototipte bir diğer yenilik ise kalın üç kollu direksiyon. Bunun şu anki iki kollu tasarımın yerini aldığı anlaşılıyor. Şu anki S Serisi'nde yer alan motorların tümü yeni modelde de bulunacak ancak yakıt ekonomisi ve CO2 emisyonlarında geliştirmeler bekleniyor. Artık lüks üreticiler modellerini ilk önce Çinli tüketicilere sergilemeyi tercih ettiğinden güncellenen S Serisi'nin tanıtımı büyük ihtimalle Nisan ayında Şangay Otomobil Fuarı'nda yapılacak. 

Son Güncelleme : 16 Kasım 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo