2017 Fiat 124 Spider Tanıtıldı

Ototeknikveri     19 Kasım 2015 12:23

İtalyan havası taşıyan bir Mazda MX-5 olan Fiat 2017 124 spider Los Angeles Auto Show'da gün yüzüne çıktı.

2017 Fiat 124 Spider Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

FCA'nın en yeni Miata versiyonu Japon güvenilirliğini İtalyan tasarımı ve Abarth'ın kalbi ile harmanlıyor. Bu sadece ismi değişen bir MX-5 değil, İtalyanlar tamamen yeni gövde panelleri geliştirmiş ve orijinal 124 Spider'dan ilham almışlar. LED gündüz sürüş ışıklarına sahip daha yuvarlak farlarla gelen yeni modelin arka lambaları ise dikdörtgen şeklinde ve ışık veren diyotlar kullanıyor. İç kabine baktığımızda sürücü deneyimine odaklanan ve basit ancak etkili bir tasarım görüyoruz. Parçaların tümü MX-5'ten alınmış, buna multimedya sistemi (Fiat Connect 7.0) ve butonlar da dahil. Tavanın kullanımı kolay, vücudu saran koltuklar çok konforlu görünüyor, yani Miata'da sevilenherşey bu yeniden canlanan 124 Spider'da da var.

 

Otomobilin kaputunun altında sıralı dört silindirli turboşarjlı 1.4 litre motor yer alıyor. Çıkış gücü 160 hp (119 kW), tork değeri 249 Nm olan 1.4 litrelik ünite, 6 kademe manuel veya 6 kademe otomatik vites seçenekleri ile sunuluyor. Fiat çift çatallı bir ön süspansiyon ve multi-link arka yerleşiminin kullanıldığı araç, çok hafif olmasının da etkisi ile yüksek sürüş keyfi vaad ediyor.

 

Fiat ilk 124 adeti ABD'de sınırlı üretim Prima Edizione Lusso olarak satacak. Bu araçlarda özel bir logo bulunacak ve dış cephe sadece deri ile kombine edilmiş Azzurro Italia mavi renk tonunda olacak. Müşteriler bir dizi sınırlı üretim parçaya da bu özel versiyonda sahip olabilecek. Fiyat bilgileri daha sonra verilecek.

 

2017 Fiat 124 modelinin ABD versiyonunun gelecek yaz çıkması bekleniyor.

Son Güncelleme : 19 Kasım 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo