Güncellenmiş Citroen C3 Aircross Latin Amerika'da

Ototeknikveri     19 Kasım 2015 03:39

Citroen Brezilya güncellenmiş C3 Aircross modelini Latin Amerika ülkelerinde piyasaya sürdü.

Güncellenmiş Citroen C3 Aircross Latin Amerika'da
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2010'dan beri satışta olan C3 Aircross aslında C3 Picasso modelinin plastik gövde kaplaması ile güçlendirilmiş ve daha heybetli bir görünüme kavuşturulmuş hali. Şimdi ise model güncellenerek Citroen'in yeni ve modern tasarım dili ile uyumlu hale getirildi. Dikkat çeken değişiklikler arasında yeni bir çift ince LED gündüz sürüş ışıkları, yenilenmiş tamponlar, daha şık aydınlatma demetleri ve yeni ön ve arka gövde altı koruması bulunuyor. Citroen Brezilya, modelin yenilenmesinde görev aldı ve yeni C3 Aircross ülkedeki Porto Real fabrikasında montajlanacak. İç kabinden henüz fotoğraf yok ancak içeride 7 inç ekranlı yeni multimedya sistemi ve bu sistem dahilinde MirrorLink fonksiyonu ve arka kamerası yer alacağını biliniyor.

 

Motorlarla ilgili de henüz bilgi yok ancak 1.6 litre Vti motorun kulanılmaya devam edeceği ve bu motorun yine E85 etanol yakıtı ile uyumlu olacağı düşünülüyor. Araçta 5 kademe manuel vites ve önden çekişli sürüş sistemi bulunacak. 4 çekişli sürüş sistemi otomobil crossover stili olmasına karşın opsiyonel olarak da sunulmayacak.

Yenilenen C3 Aircross Latin Amerika'da kısa süre içinde satılmaya başlanacak ve beş yıl önce piyasaya çıktığından beri 110 bin adet satan modelin başarısını sürdürmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 19 Kasım 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo