2016 Subaru Impreza Sedan Konsepti Los Angeles'da

Ototeknikveri     20 Kasım 2015 02:12

Subaru, 2015 Los Angeles Auto Show'da Impreza Sedan konseptinin dünya prömiyerini gerçekleştirdi.

2016 Subaru Impreza Sedan Konsepti Los Angeles'da
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Impreza Sedan konsepti yeni nesil Impreza'nın provası niteliğinde bir tasarım konsept otomobili. Yeni Impreza, Subaru'nun 2020 yılına kadar olan orta vadeli stratejisinin ilk ürünlerinden. Subaru ürünleri içerisinde giriş seviyesi bir model olarak konumlanan Impreza'nın kompakt gövdesi Subaru'nun Dynamic&Solid tasarım elementlerinin cesur ifadelerinin bir karışımını ve sınıfının ötesinde bir kalite duygusunu veriyor. Yeni Impreza'nın özellikleri Subaru'nun tüm gelecek modelleri ile ilgili ipuçları taşıyor.

 

Impreza Sedan konseptinin ana özellikleri

Ön, yan ve arka kısımlar kusursuz bir şekilde Dynamic&Solid yüzey yapısı ile birleştirilmiş, üç boyutlu ve güçlü bir gövde yaratılmış, bu da Subaru stilinin vazgeçilmez bir özelliği. Dinamizm kompakt sedan stilinde iyi yerleştirilmiş karakter çizgileri ile geliştirilmiş. C segmentinin gövde boyutunun el verdiği kadarıyla, Subaru'nun önemli prensibi “keyif ve huzur” tasarımda başarıyla yansıtılmış. Bir Subaru otomobilde çok önemli rol taşıyan fonksiyonellik alanında, mükemmel aerodinamik performans başarılmış, fonksiyon ile stil dengelenmiş. Yeni dış cephe rengi “Ruby Red Metallic” (Metalik Yakut Kırmızısı) daha sportif ve enerjik bir etki vermek için seçilmiş. Yüksek kalite hissi veren parlak siyah aksanlarla bu etki pekiştirilmiş.

 

Ön kısım

Sportif görünüm Subaru kimliğini sembolize eden altıgen ön panjurdan kartal gözü farlara kadar tüm ayrıntılarda korunmuş. Ön kısım bir başlangıç noktası rolü üstlenmiş ve önde başlayıp yanlardan akarak arka kısma ulaşan her parçanın ahenk içinde olduğu bir bütünlük sağlanmış.

Yan kısımlar

Ön çamurluktan kapı panellerine ve arka omuza uzanan karakter çizgisinin zengin kıvrımı ve enerjik şekilde alt kapı panelinden arkaya uzanan çizgi tüm gövde yüzeyine dinamizm kazandırıyor. Güçlü şekilde uzatılmış çamurluk etekleri Subaru dört çekişli sürüş sisteminin gücünü ifade ediyor.

 

Arka kısım

Farlarla aynı motifi paylaşan arka kombinasyon ışıkları ön kısımda da gördüğümüz sportif duruşu devam ettiriyor. İç kabinden bagaj kapağına kadar devam eden şık stil sedan stilindeki sportif etkiyi geliştiriyor.

Teknik Özellikler

Gövde boyutu (toplam uzunluk x genişlik x yükseklik) 4555 x 1880 x 1453 mm

Aks açıklığı: 2670 mm

Lastik boyutu: 235/40 R19

Oturma kapasitesi: 5 kişi

Son Güncelleme : 21 Kasım 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo