Range Rover Evoque 2.0 Dizel Bayilerde

Ototeknikveri     24 Kasım 2015 02:13

Makyaj ile güncellenen Range Rover Evoque 2.0 litrelik dizel motor seçeneğiyle Borusan Oto Showroomlarında yer almaya başladı.

Range Rover Evoque 2.0 Dizel Bayilerde
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ağustos ayında yenilenen Range Rover Evoque fiyatlarının açıklayan Borusan Otomotiv, 2.0 litrelik dizel motora sahip olan Evoque'lerin showroomlarında yer almaya başladığını duyurdu. 2011 yılında pazara sunulmasından bu yana 400 bin adetlik satış rakamına ulaşmayı başaran Evoque, geçtiğimiz günlerde geçirdiği makyaj operasyonu ile yeni ön tampon, iki yeni ızgara tasarımı, tamamen LED farlar ve yepyeni üç alaşım jant tasarımı ve gece üstün bir görüş sağlayan tam LED uyarlanabilir farların yanında, tasarımı yenilenmiş gösterge grubu, yeni koltukları, yeni kapı içleri, sekiz inçlik dokunmatik ekran üzerinden erişilen yeni bilgi-eğlence sistemini ve Evoque'un cesur mimari formlarını tamamlayan Lunar Ice ve Vintage Tan gibi yeni renk ve malzemelere kavuştu. Yeni üst düzey ve yumuşak dokunuşlu materyallerin yanında, daha geniş bir teknik özellik yelpazesine de kavuşan Evoque'nin motor seçenekleri arasına iki farklı güç çıkışına sahip 2.0 litrelik dizel motor eklendi. 

 

Ülkemizde ise Borusan Otomotiv çatısı altında temsil edilen Land Rover markasının giriş modeli olan Evoque, yeni 2.0 litrelik dizel mtooru ile Borusan Oto’nun İstinye, Avcılar, Ankara Balgat ve Adana şubelerinde yerini aldı. 150 hp ve 180 hp’lik 2.0 litre turbo dizel motorlu Range Rover Evoque, 9 ileri vitesli otomatik şanzıman kombinasyonuyla 87 bin 216 Euro’dan başlayan anahtar teslim fiyatlarına sahip. 150 hp'lik versiyon SE Dynamic, 180 hp'lik versiyon ise SE Dynamic, HSE ve HSE Dynamic adı verilen 3 ayrı donanım paketiyle alınabiliyor.  4 tekerlekten çekiş sisteminin de sunulduğu 2.0 dizel Evoque, hakkında açıklamalarda bulunan Borusan Oto Genel Müdürü Uğur Sakarya ‘’Yenilenen Range Rover Evoque’un 2 farklı güç üreten 2.0 litre dizel motorlu versiyonu, showroomlarımızda yerini aldı ve çok yoğun ilgi görüyor. Dizel motorlu yeni Range Rover Evoque modelinin markaya  ekstra dinamizm getirip satışlarımıza büyük katkı yapmasını bekliyoruz.” dedi.

 

Tüm zamanların en hızlı satılan Land Rover modeli özelliğine sahip olan Range Rover Evoque’un 2.0 litrelik dizel motorun 150 hp’lik versiyonu 100 km/’de 4.2 litreye varan yakıt tüketim değeriyle dikkat çekerken 180 hp’lik versiyon ise ortalama 4.8 lt/100 km’lik tüketim değerine sahip. Yeni Range Rover Evoque'nin tüm detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme : 24 Kasım 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo