2016 Mercedes CLA Shooting Brake Patent Çizimleri

Ototeknikveri     26 Kasım 2015 05:45

Güncellenen Mercedes CLA Shooting Brake, 2016 yılı başlarında ufak bazı geliştirmeler ve yeni isimlendirme yapısı ile piyasaya çıkacak.

2016 Mercedes CLA Shooting Brake Patent Çizimleri
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Makyajlanmış Mercedes CLA Shooting Brake patent fotoğraflarıyla ortaya çıktı. Tasarım patentinin başvurusu Nisan'da yapıldı ve Temmuz ayında onaylandı. Güncellenen CLA, yine bu yıl kısa zaman önce güncellenen A Serisi ile uyumlu hale getirilecek. Son casus fotoğraflarda otomobil çok az kamuflajla test edilirken görüntülenmişti. Modelde ufak bazı değişiklikler planlanıyor. Tam bir makyajdan ziyade yeni model yılı için bazı ufak güncellemeler olacak. CLA Shooting Brake modelindeki değişiklikler A Serisi hatchback versiyonundaki kadar kapsamlı olmayacak ancak bazı motor yükseltmeleri ve süspansiyonda revizyonlar ile karşımıza çıkacak. Mercedes-Benz CLA Shooting Brake modelinde normal A Serisi'nde uygulanan bazı tasarım değişikliklerine de yer verecek. Buna otomobilin elmas far kümesi ve opsiyonel LED farlar da dahil. Arka kısımda da revize edilmiş arka lambalar bulunuyor.

Bir diğer değişiklik ise isimlendirme yapısı olacak. CLA Mercedes serisinin geri kalanı ile birlikte daha basit ve yeni bir adlandırma sistemine dahil olacak. Benzinli versiyonlar artık varyasyonlarını belirten bir numaraya sahip olacak, dizel modellerin ise isimlerinden sonra bir “d” harfi gelecek. Daha önce önce dizel modellere “CDI” ifadesi ekleniyordu.

Son Güncelleme : 27 Kasım 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo