Toyota, Peugeot ve Citroen'den Yeni Modeller

Ototeknikveri     01 Aralık 2015 10:59

Citroën SPACETOURER, Peugeot TRAVELLER ve Toyota PROACE hafif ticari araç pazarında boy gösterecek kardeş modeller olacak.

Toyota, Peugeot ve Citroen'den Yeni Modeller
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

PSA Peugeot Citroën ve Toyota Motor Europe (TME) 2012 yılında imzaladıkları işbirliği protokolü çerçevesinde geliştirdikleri yeni hafif ticari modellerini resmi olarak duyurdular. Üç markadan aynı anda yapılan açıklamada, yeni modellerin MPV pazarında mücadele edecekleri ve 2016 yılının Mart ayında yapılacak Cenevre Otomobil Fuarı'nda gün yüzüne çıkacakları belirtildi. Citroën SPACETOURER, Peugeot TRAVELLER ve Toyota PROACE adı verilen bu modeller, PSA Peugeot Citroen’in Sevelnord, Valenciennes, Fransa'daki tesislerinde üretilecek. Her üç modelde bağlı bulundukları markaların özelliklerini taşıyacak. Araçların teknik özellikleri ve detayları ilerleyen günlerde açıklanacak. Citroën SPACETOURER, Peugeot TRAVELLER ve Toyota PROACE modellerinin resimlerine aşağıdaki galeriden ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme : 01 Aralık 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user
  • User

    faruk Toyota önce mağduriyet yaşayan müşterilerinin şikayetlerini dinlemeyin ve onları çözmeyi bir öğrensin. Sonra yeni modellere baksın.

    01 12 2015 08:17 Yanıtla Beğen (0) Şikayet Et

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo