Fiat CEO'su: İmajımızı Reklam Değil Ürünlerimizle Düzelteceğiz

Ototeknikveri     07 Aralık 2015 12:43

Fiat'ın CEO'su Olivier François markanın düşük kalite ve güvenilirlik algısının reklamlar ya da pazarlama ile değişemeyeceğini, firmanın kendisini 500X gibi otomobillerle kanıtlaması gerektiğini belirtti.

Fiat CEO'su: İmajımızı Reklam Değil Ürünlerimizle Düzelteceğiz
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fiat 500X'in Sydney'deki prömiyerinde konuşan Olivier François, Fiat markasının uzun zamandır yüksek kaliteli otomobiller ürettiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Bence gerçekten 500 iyi bir otomobil, Fiat Panda çok iyi, 500L çok yüksek kalite standartlarına sahip. Ben aynı zamanda pazarlamadan sorumluyum ve markanın insanların zihnindeki algısı ile gerçek ürün kalitemiz arasındaki farkı görüyorum. Ancak görüyoruz ki çok pahalı otomobiller satmayan bir marka olarak bazı müşterilerin zihninde bizle ilgili bir yüksek kalite algısı yok. Bu algının reklamlar ya da pazarlama stratejileri değişeceğine inanmıyorum. Bu algı test sürüşleri ile, gerçek müşteri deneyimleri ile değişecektir”. Yeni Fiat 500X tamamen yeni bir platform üzerine inşa edildi ve yenilenen bir Fiat fabrikasında üretildi. Model kalite ve dayanıklılık anlamında Fiat'ın tarihinde yeni bir dönüm noktası.

 

François Fiat 500X ile ilgili şunları söylüyor: “Fiat otomobilleri gerçekten iyi ve 500X bunlar arasında da en iyisi olmak üzere üretildi. Bildiğimiz herşeyi bu otomobile yansıttık. Bu otomobil Fiat'ın kalitesiyle ilgili her türlü beklentiye yanıt veriyor. 500X'in markanın kalitesini kanıtlayacağına inanıyorum”.

 

Fiat 2014 ve 2015 JD Power Kalite Araştırması'nda sonuncu sırada yer aldı. JD Power 2015 ABD Otomotiv Performance, İşletim ve Tasarım Araştırması'nda da en kötü 10 otomobil arasından dördü Fiat Chrysler grubuna ait.  

Son Güncelleme : 07 Aralık 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user
  • User

    KORAY Kaliteden neyi kastetmiş bilmiyorum ama kendi araçlarının içine hiç binmiyorlar sanırım,kuzgunun yavrusunu şahin görürcesine bunlarda araçlarını birşey sanıyorlar,kalite algısı Bravoda alevlenir gibi oldu,sessiz sedasız söndü o ateş.

    07 12 2015 10:11 Yanıtla Beğen (0) Şikayet Et

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo