2017 Mercedes E Serisi Coupe İlk Kez Görüntülendi

Ototeknikveri     11 Aralık 2015 01:11

Yeni kasa 2017 Mercedes E Serisi Coupe Almanya'da test esnasında görüntülendi.

2017 Mercedes E Serisi Coupe İlk Kez Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mercedes'in yakında yollara çıkacak yeni nesil E Serisi'nin sportif seçeneği olacak E Serisi Coupe, ilk kez görüntülendi. Ağır kamuflaj altındaki model C ve S Serisi Coupe modellerini takip ediyor. Modelde kapıya monte aynalar, eğimli ön cam ve akıcı bir kaporta dikkat çekiyor. Otomobilin çıkıntılı bir ön panjur, geriye doğru uzanan farlar ve şık bir tavan çizgisine sahip olacağını da görüntülerden açığa çıkıyor. Arkada ise geriye doğru uzanan arka lambalar, köşeli bir bagaj kısmı ve ağır kamuflaj altındaki arka tampon göze çarpıyor. Aracın iç kabinin geçtiğimiz günlerde resmi olarak açıklanan sedan stilini yansıtacağı düşünülüyor. Bu yüzden dijital bir kontrol paneli, geniş multimedya ekranı ve yüksek kalite materyaller beklenebilir.. Araç selefine oranla daha geniş bir kabin ve ilave arka koltuk bacak boşluğu, aynı zamanda daha büyük bir bagaj sunma iddiasını da taşıyor.

Motor seçenekleri henüz onaylanmasa da araçta yeni motorların görev alması bekleniyor. Henüz resmi olmasa da, seçenekler arasında yaklaşık 180 hp (134 kW) çıkış gücüne sahip dört silindirli dizel motor bulunabilir. Sıralı altı silindirli benzinli ve dizel seçeneklere de yer verilmesi muhtemel.

 

Selefinden daha büyük olmasına rağmen E Serisi Coupe, MRA platformu üzerine inşa edileceği için daha hafif olacak. Yeni kasa E-Serisi Coupe gelecek yılın sonlarına doğru ya da 2017'de çıkacak.  

Son Güncelleme : 11 Aralık 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo