Toyota'da 2016 Atamaları

Ototeknikveri     12 Aralık 2015 10:22

Toyota Motor Avrupa, 1 Ocak 2016 için Avrupa merkezlerindeki ve bağlı şirketlerindeki yönetici atamalarını duyurdu

Toyota'da 2016 Atamaları
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Toyota Motor Europe, Avrupa merkezlerindeki yönetici kademesindeki bir kaç atamayı duyurdu. Bunlardan ikisi üretim tesisi olan Toyota Motor Üretim Polonya ve Toyota Motor Üretim Türkiye diğerleri ise hisseleri tamamen kendisine ait olan Toyota Danimarka, Toyota Baltık ve Toyota Avrupa Merkezi. Bu değişiklikler Toyota’nın global, Avrupa içinde ve ulusal seviyedeki varolan yürütme ve yönetim rotasyonlarını izleyecek. Toyota Motor Avrupa, emekli olan veya şirketten ayrılan uzun dönemler hizmet vermiş olan her yöneticiye kariyerleri boyunca Toyota’nın Avrupa’daki gelişmesine yaptığı katkılardan dolayı tek tek teşekkür etti.

 

Toyota Motor Üretim Polonya (TMMP)

Bay Eiji Takeichi, Toyota Motor Europe Başkan Yardımcısı, Stratejik Ürün Planlama & Üretim Kontol ve Lojistik Sorumlusu, Toyota Motor Üretim Polonya birimine başkan olarak atanacak. Bay Takeichi, Toyota’daki 25 yıllık kariyerinden sonra emekli olacak olan Bay Carl Klemm’in yerini alacak.

 

Toyota Motor Üretim Türkiye (TMMT)

Bay Hiroshi Kato, Toyota Motor Üretim Türkiye Baş Koordinatörü, Başkan Yardımcısı, Üretim Müdürü,  TMMT’ye başkan ve CEO olarak atanacak. Bay Kato, Toyota ile olan 20 yıllık birlikteliğinin ardından diğer fırsatları değerlendirecek olan Bay Orhan Özer’in yerine geçecek. 

 

Toyota Danimarka (TDK)

Bay Frank Okoisor, Toyota Motor Avrupa Yöneticisi, Üretim Müdürü, Ürün Planlama Sorumlusu, TDK birimine başkan olarak atanacak. Bay Okoisor, Toyota ile olan 25 yıllık birlikteliğinin ardından diğer fırsatları değerlendirecek olan Bay Kristian Krapper’in yerine geçecek.

 

Toyota Baltık (TBA)

Toyota Finlandiya başkanı Bay Kari Skogster aynı zamanda Toyota Baltık birimine başkan olarak atanacak.

 

Toyota Avrupa Merkez (TCE)

Bay Jacek Pawlak, Toyota Motor Polonya başkanı aynı zamanda Toyota Avrupa Merkez biriminin başkanı olacak atanacak. Bay Pawlak, kariyerine Toyota Finansal Hizmetler bölümünde devam edecek olan Bay Shingo Kato’nun yerine geçecek.

 

Toyota Motor Avrupa (TME)

Toyota Motor Şirketi’nden Bay Kenichiro Makino, Toyota Motor Avrupa birimine Baş Mali İşler Görevlisi (CFO) olarak atanacak. Bay Makino, Japonya’daki Toyota Motor Şirketi’ne geri dönecek olan Bay Takao Gonno’nun yerini alacak. Toyota Motor Şirketi’nden Bay Yoshiaki Ito, Toyota Motor Avrupa’ya Başkan Yardımcısı, Kurumsal ve Ticari Planlama sorumlusu olarak geçecek. Bay Ito, Japonya’daki Toyota Motor Şirketi’ne geri dönecek olan Bay Yasunobu Seki’nin yerini alacak.

Son Güncelleme : 12 Aralık 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo