Makyajlı Mercedes GLA AMG Kitiyle Görüntülendi

Ototeknikveri     24 Aralık 2015 05:23

Mercedes'in güncelleme operasyonuna tabi tuttuğu kompakt ailesinin son üyesi 2016 GLA, kamuflajsız olarak AMG kitiyle göründü.

Makyajlı Mercedes GLA AMG Kitiyle Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncellenen Mercedes GLA'dan bir dizi casus fotoğraf internete sızdı. Mercedes-fans.de web sitesindeki fotoğraf galerisinde model AMG gövde kitiyle görünüyor. Daha önceki casus fotoğraflarda standart versiyon görüntülenmişti. Güncellenen GLA'nın dış cephesindeki değişiklikler arasında Multibeam LED farlar, LED gündüz sürüş ışıkları ve revize edilmiş LED arka lambalar dikkat çekiyor. Bunun dışında model büyük oranda şu an satışta olan versiyondan farklı değil. Kuzenleri güncellenmiş CLA ve A Class'ın aksine, yeni modelde tampon ve egzoz borularında değişiklik yok. İç kabindeki değişiklikler ise revize edilmiş 8 inç bağımsız COMAND multimedya ekranı, multimedya sisteminde Apple CarPlay ve Android Auto desteği, yeni iç kabin renk seçenekleri, yenilenmiş kontrol paneli ve yenilenmiş düğmeler ile sınırlı.

Güncellenen GLA motor serisini 2016 Mercedes A Serisi'nden alacak. A Serisi'nin A250 ve A220d versiyonlarında güç çıkışı 7 hp arttırıldı. Yeni GLA'nın vites seçenekleri 6 kademe manuel ve 7G-DCT çift debriyajlı olarak sunulmaya devam edecek.

 

Modelin dünya prömiyerinin 2016'nın ikinci yarısında yapılması, 2017'de ise satışına başlanması planlanıyor. 

Son Güncelleme : 25 Aralık 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo