2017 Fiat Punto İçin Üç Boyutlu Çizim

Ototeknikveri     28 Aralık 2015 03:13

Şu anki Fiat Punto (Fiat Grand Punto) 2005 Frankfurt Motor Show'da tanıtılmıştı. On iki yılın ardından yarı kompakt hatchback dördüncü nesline ulaşacak.

2017 Fiat Punto İçin Üç Boyutlu Çizim
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Dördüncü nesil 2017 Fiat Punto şu anda Brezilya'da “Fiat X6H” kod adı ile geliştiriliyor. Haberlere göre yeni nesil Punto sadece 5 kapılı versiyonla çıkacak. Yeni Fiat Punto markanın Fiat Egea/Fiat Tipo ile birlikte tanıtılan firmanın en yeni tasarım diline sahip olacak. Bu tasarım dili gelecek yıl Fiat Tipo Hatchback ve Fiat Tipo Station için de kullanılacak. Omni Auto tarafından yapılan spekülatif bir çizim 2017 Fiat Punto'nun nasıl görüneceği hakkında fikir veriyor. Gergin farlarla ön yüz çok daha şık görünüyor. Brezilya'da görüntülenen bir test aracının casus fotoğrafında iç kabinde sütuna monte edilmiş hoparlör, direksiyonda seyir kontrol fonksiyonları ve direksiyona monte edilmiş vites kulakçıkları dikkat çekmişti.

 

Arabanın üretiminin yapılacağı ve 2017 başlarında ilk satılacağı yer olan Güney Amerika'dan gelen haberlere göre modelde üç benzinli motor seçeneği olacak, bunlar arasında yeni GSE (global küçük motor) platformu kullanan alüminyum bloklu E-Torq 1.6 litre ve E-Torq 1.8 litre motorlar da bulunacak. En küçük motorun 100 hp gücünde olması ve tork değerinin 140 Nm olması bekleniyor.

 

Avrupa'da daha ufak 0.9 litre TwinAir turboşarjlı benzinli motor da Ford Fiesta EcoBoost'a rakip olarak kullanılabilir. Ek olarak bazı piyasalarda sıkıştırılmış doğalgazlı (CNG) motor seçeneği de sunulması bekleniyor.

Son Güncelleme : 28 Aralık 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo