Yeni 2018 BMW 3 Serisi ilk kez Görüntülendi

Ototeknikveri     13 Ocak 2016 01:24

BMW'nin yeni nesil 3 Serisi'nden ilk fotoğraflar geldi. Audi A4'e rakip olacak modelin tasarımı yeni kasa 5 Serisi ile benzer olacak.

Yeni 2018 BMW 3 Serisi ilk kez Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

BMW'nin makyajladığı 3 Serisi piyasaya çıkalı çok olmamasına rağmen, tamamen yeni bir nesil olacak 2018 BMW 3 Serisi'nin de kamuflajlı fotoğrafları da ortaya çıktı. 7. nesil BMW'nin d segmenti sedan otomobili 2018 yılı içinde çıkacak. Şu ana kadar elde edilebilen detaylar az olsa da kamuflajın ardından otomobilin şeklinin yeni BMW 5 Serisi ile benzer olduğu anlaşılabiliyor. BMW, Mercedes'i takip ederek C Serisi ve E Serisi için kullanılan “matruşka” stratejisini benimseyecek gibi görünüyor. BMW'nin çift böbrek şekilli ön panjuru gibi alışıldık bazı tasarım öğeleri yerinde kalıyor ancak yuvarlak hatlı far tasarımı şu anki modeldeki köşeli farlardan tamamen farklı. Yan uçlarda konumlandırılmış çıkıntılı arka lambaların üretim versiyonunda aynı şekilde kalması beklenmiyor.

 

Ağırlığı azaltıp iç hacmi genişletmek konusunda ise BMW, Audi'yi örnek alacak gibi görünüyor. Şu anki BMW 3 Serisi arka koltuk genişliği ve bagaj kapasitesi konusunda benzerlerinden biraz geride kalıyor. Bu konuya öncelik verileceği tahmin ediliyor.

 

Ağırlığı azaltmak için 3 Serisi'nde, yeni 5 ve 7 Serisi gibi gövde ve şaside alüminyum ve karbon fiber ile güçlendirilmiş plastik kullanılabilir. Materyal seçimi sayesinde verimlilikte de artış bekleniyor. BMW turbo benzin ve dizel motorların yanı sıra plug-in hibrit ve hidrojen yakıt hücresi teknolojileri ile de dikkat çekmek istiyor. 

 

BMW 3 Serisi'nin son halinin 2018 yılında Avrupa'daki büyük otomobil fuarlarından birisinde gün yüzüne çıkacak.  

 

Yeni kasa BMW 3 Serisi 2018'in ortaya çıkan ilk kamuflajlı resimlerine aşağıdaki galeriden ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme : 13 Ocak 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo