Jeep Renegade Night Eagle Avrupa'daki bayilerde

Ototeknikveri     13 Ocak 2016 02:02

Jeep, yeni Renegade modelinin Night Eagle adlı özel bir versiyonunu önemli Avrupa piyasalarında Jeep galerilerinde satışa sunuyor.

Jeep Renegade Night Eagle Avrupa'daki bayilerde
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Renegade Night Eagle önemli Avrupa piyasalarında Jeep galerilerinde satışta olacak. Bu yeni sınırlı üretim modelden EMEA bölgesinde (Avrupa, Afrika ve Ortadoğu) 2500 adet satışa çıkartıldı. Yeni model ABD dışında üretilen ve dünya çapında 100 ülkede satılan yeni Jeep'in özgün tasarımını geliştiriyor. Longitude donanım seviyesi temel alınarak özel Night Eagle versiyonu saten cilalı koyu gri tasarım elementleri ile dikkat çekiyor. Model cesur ve orijinal bir karaktere sahip. Renegade Night Eagle gözü pek görünümünün yanı sıra kategorisinin en iyi off-road yeteneklerini de sunuyor. Jeep logolarını süsleyen saten cilalı aksanlar, ön panjur, sis lambası çerçeveleri, tavan çıtaları, özel 17 inç siyah alaşım jantlar ve M+S lastikler modelin off-road yeteneklerini yansıtan görsel özellikleri arasında. Özel üretim modelin renk seçenekleri ise şöyle: “mat volkanik kum”, “karbon siyahı”, “Alp beyazı”, “buzul gümüşü” ve “güneş sarısı”.

 

Yeni modelin iç kabini de dış cephesi kadar heyecan verici. Standart donanım konforlu, yüksek teknolojiye sahip bir sürüş ortamı sunuyor. İlgi çekici özellikler arasında deri direksiyon, yeni bel destekli ve ağaç kabuğu kahvesi renginde kumaş döşeme koltuklar, 5 inç ekranlı Uconnect, manuel klima kontrol sistemi, 3.5 inç TFT ekranlı kontrol paneli, seyir kontrolü ve arka park sensörleri bulunuyor.

 

Renegade Night Eagle 2.0 Multijet II (120 HP ya da 140 HP) ve Active Drive daimi 4x4 sürüş sistemi, 1.6 Multijet 120 HP 4x2 ya da 1.4 MultiAir 140 HP 4x2 motor ile sipariş edilebiliyor. Modelde manuel vites sunuluyor.  

 

Aracın ülkemiz pazarına sunulup sunulmayacağı ile ilgili olarak henüz Jeep Türkiye'den bir açıklama yapılmadı.

Son Güncelleme : 13 Ocak 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo