BMW Modellerinde 2016 Bahar Yenilikler

Ototeknikveri     15 Ocak 2016 01:03

Bahar ayları ile birlikte BMW pek çok modelinde yeni teknolojiler ve donanımlar sunacak.

BMW Modellerinde 2016 Bahar Yenilikler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu yılın bahar ayları ile birlikte BMW 4 Serisi'ne sportif performans ve verimliliği arttırmak üzere bir dizi yeni nesil benzinli ve dizel motor seçeneği eklenecek. BMW 7 Serisi ve BMW 2 Serisi Gran Tourer için yeni dört çekişli versiyonlar, BMW 6 ve 7 Serisi için ilave donanım seçenekleri ve BMW X6 için standart arka kamera da yoldaki diğer yenilikler. BMW 325d Sedan ve BMW 325d Touring ise Mart 2016'dan itibaren yeni dört silindirli dizel motor ile gelecek. 2016 baharında çok sayıda modele yeni standart ya da opsiyonel donanım ilaveleri de geliyor. Örneğin yeni Open Air paketi BMW 2 Serisi cabrio, BMW 4 Serisi cabrio ve BMW M4 cabrio için tavan kapalıyken de ekstra sürüş keyfi sunacak.

 

Dünyada benzeri olmayan uzaktan kontrollü park etme seçeneği de şimdi yeni BMW 7 Serisi'nin tüm modelleri için mevcut. Lüks sedan artık ilave dış cephe renkleri, döşeme renkleri ve BMW kişisel iç kabin süslemeleri ile sipariş edilebiliyor. BMW 6 Serisi ile standart olarak gelen ConnectedDrive navigasyon paketi Mart 2016'dan itibaren iDrive işletim sistemi yeni bir menü ekranı ile gelecek. Pakete kablosuz telefon şarj etme ve kablosuz internet erişim noktası fonksiyonları da ekleniyor. Bu yeni özellikler Nisan 2016'dan itibaren BMW X3 ve BMW X4 modellerinin ekstra seçenekler listesinde yer alacak. Müşteriler bu modelleri standart versiyona alternatif Advantage versiyonu ile sipariş edebilecek.

 

Nisan 2016'dan itibaren, BMW X6, BMW X5M ve BMW X6M modellerinin standart donanımı arasında bir arka kamera da yer alacak. BMW X5 ve BMW X6 ön ve arkada sensörler ile birlikte gelen park mesafe kontrolü (PDC) özelliğine sahip olacak.

Son Güncelleme : 15 Ocak 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo