2017 Jeep Kompakt SUV İçin Dijital Çizim

Ototeknikveri     24 Ocak 2016 09:17

Jeep, güncel Renegade modelinin uzatılmış platformu üzerinde yükselecek yeni kompakt SUV modeli hazırlıyor. Yeni SUV New York Fuarı'nı bekliyor

2017 Jeep Kompakt SUV İçin Dijital Çizim
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Jeep'in kompakt SUV pazarında yer alan Compass ve Patriot modelleri emekliliğe ayrılırken yeni bir Jeep modeli bu araçların yerlerini almaya geliyor. İki modelden birisi yeni modele ismini verecek, ancak yeni SUV'nin “Compass” adını mı yoksa “Patriot” adını mı alacağı henüz belirsiz. Jeep kompakt SUV'nin nasıl görüneceğine ışık tutmak isteyen OmniAuto yeni modelin bir dijital çizimini hazırladı. Cherokee'den oldukça esinlenildiği görülen çizimde ince farlar yeni modelin tipine uygun şekilde biraz daha irileştirilmiş. Yan profil ise Grand Cherokee'ye göre daha sportif olacak şekilde tasarlanmış. Yeni kompakt SUV, Renegade ve Fiat 500X modellerinde de kullanılan markanın Small Wide platformunun genişletilmiş bir versiyonu üzerine inşa edilecek. Jeep yeni kompakt SUV'yi önden çekişli ve dört çekişli sürüş sistemleri ile sunacak. Modelde turboşarjlı 2.0 litre sıralı dört silindirli motor ve dokuz kademe otomatik vites araçtaki seçenekler arasında bulunacak.

 

Mart ayında New York Auto Show'da yeni modelin tanıtımı yapılacak. Burada modelin adı ve diğer detayları da netleşecek. Modelin satışına ise bu yılın ikinci yarısında 2017 model yılına yönelik olarak başlanacak. Geçen yıl Fiat'ın “500XL” adı ile bu modelin kendi versiyonunu çıkartabileceğine yönelik haberler yayınlanmıştı. Bu modelin de önümüzdeki günlerde netlek kazanması bekleniyor. 

Son Güncelleme : 24 Ocak 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo