2016 Renault Megane Estate'den Kamuflajlı Görüntüler

Ototeknikveri     24 Ocak 2016 10:25

2016 Renault Megane serisi Megane Estate ile büyüyecek. Yeni modelden kış testi esnasında çekilmiş casus fotoğrafları ortaya çıktı. Yeni Renault Megane Estate 2016 Cenevre'de gün yüzüne çıkabilir.

2016 Renault Megane Estate'den Kamuflajlı Görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Renault, ülkemizde Nisan ayında pazara sunacağı hatchback karoserli yeni kasa Megane'ın station karoser seçeneğine sahip olan versiyonunun da hazırlıklarını sürdürüyor. Yapılan kış testleri sırasında görüntülenen araç, ağır kamuflaj altında olmasına rağmen geçtiğimiz sonbaharda yapılan Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılan hatchback kardeşinin izinden gittiği belli olduyor. Sonuç olarak, station otomobilin özgün farlar ve daha belirgin bir Renault logosu ile ince bir ön panjura sahip olmasını beklenebilir. A sütununun arka kısmında ise daha büyük değişiklikler var. Stationn versiyon daha uzun arka kapılara ve daha geleneksel bir kuşak çizgisine sahip. Otomobil aynı zamanda tavan rayları, bagaj kapağına monte spoyler ve LED farlar ile geliyor.

 

İç kabin ise hatchback modeli büyük oranda yansıtacak. Dijital kontrol paneli ve dikey olarak da kullanılabilen 8.7 inç ekranlı R-Link 2 multimedya sistemi beklenen özellikler arasında. İç kabin oldukça geniş olan aracın uzun aks aralığı sayesinde bagaj kapasitesi de öncüsüne göre daha fazla olacak.

Motor seçenekleri hatcback modelden alınacağından bir dizi alışıldık benzinli ve dizel seçenekler sunulacak. Benzinli motorların çıkış güçleri 100 – 205 hp arasında dizellerin ise 90 – 130 hp arasında olacak. Benzinli cephesinde 100 hp veya 130 hp alternatifine sahip 1.2 litrelik TCe benzinli motor öne çıkacak. Dizel üniteler ise 1.5 dCi ve 1.6 dCi motorlardan oluşacak. Renault Megane Estate bu yılın sonlarına doğru 2017 model yılı olarak piyasaya çıkartılacak.

Son Güncelleme : 25 Ocak 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo