Yeni 2017 Land Rover Discovery Detaylanıyor

Ototeknikveri     28 Ocak 2016 04:35

Yeniden tasarlanan 2017 Land Rover Discovery daha yuvarlak hatlı ve akıcı bir tasarıma sahip olacak.

Yeni 2017 Land Rover Discovery Detaylanıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ağır kamuflajlı beşinci nesil Discovery geçen hafta görüntülendi. Casus fotoğraflardan modelin 2014 yılında tanıtılan Discovery Vision konseptinden pek çok tasarım özelliği aldığı anlaşılıyor. Yeni Discovery Kuzey Amerika'da LR4 olarak bilinen dördüncü neslin yerini alacak. Modelin pencereleri ilee ön ve arka kısımları öncekinden daha yuvarlak. Bu sayede yeni Discovery Land Rover'ın diğer modelleri ile uyumlu hale gelecek. Yeni Discovery, Discovery Sport orta boy crossover modelin çıkışını takip edecek. Bu model ABD'de LR2, diğer yerlerde ise Freelander olarak biliniyor. 2017 Discovery gibi, 2016 Discovery Sport da pek çok özelliğini Discovery Vision konseptinden aldı.

 

Discovery'nin Range Rover ve Range Rover Sport SUV'lerde de kullanılan bağlanmış ve perçinlenmiş alüminyum gövde ile gelmesi bekleniyor. Model firmanın İngiltere Solihull'daki fabrikasında Range Rover ve Range Rover Sport ile birlikte üretilecek.

 

Land Rover'ın yeni Discovery ailesi üç modelli Range Rover'ın (Range Rover, Range Rover Sport SUV, kompakt Range Rover Evoque crossover) ardından firmanın ikinci serisi. Land Rover SUV'lerden oluşan Defender serisi de yakında güncellenecek.

 

Land Rover geçen yıl ABD'de 9 bin 31 adet LR4 sattı, bu sayede 2014 yılına kıyasla %93 artış sağlandı. Discovery Sport ise 7 bin 611 adet sattı.

Son Güncelleme : 29 Ocak 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo