Makyajlanacak Opel Zafira Kameralara Yakalandı

Ototeknikveri     01 Şubat 2016 02:51

Opel'in makyaj ile güncelleyeceği MPV modeli Zafira'nın testlerine başladı. Yeni Opel Zafira'nın bu yol yollara çıkması bekleniyor.

Makyajlanacak Opel Zafira Kameralara Yakalandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Opel, satış performansı olarak bekleneni veremeyen MPV modeli Zafira'yı makyaj ile güncellemeye hazırlanıyor. Bu yıl içerisinde pazara sunulması beklenen yeni Zafira'nın fotoğraflanan prototipinde çok az kamuflaj olması aracın yakında galerilerde satışta olacağına işaret ediyor. Prototipe göz atıldığında ön kısımda önemli değişiklikler, arka kısımda ise daha az yenilikler görülüyor. Yan profil ise ön ve arka tamponların profile doğru uzanan kısımları haricinde pek değişmemiş. Ön tarafta yeni nesil Astra ile uyumlu bir tasarım olacağının işaretleri kamufla. Bu da daha agresif görünümlü yeni farlar, yeni ve farklı şekilli bir ön panjur ve yeni ön tampon anlamına geliyor. Zafire Tourer'in ön tamponundaki “bumeranglar” artık kaporta ile aynı renkte. Arka lambaların şekli değişmeyen aracın arka kapı ve tamponlarında bazı değişiklikler göze çarpıyor. Arka lambalar farklı grafiklere sahip ve burada da Astra ile uyum sağlanmış.

 

İç kabinle ilgili henüz bir görüntüsü açığa çıkmayan yeni Zafira markanın diğer modelleri gibi OnStar özelliği ve pek çok yeni bağlanabilirlik seçeneklerine sahip yeni bir multimedya sistemi ile gelecek. Güncellenen Zafira'ya Apple CarPlay ve Android Auto desteği gelmesi bekleniyor. Aktif güvenlik ve sürüş yardımı teknolojilerinde de yeni ilaveler olabilir.

 

Güncellenen modelde, motor ve şanzıman seçeneklerinde de bazı yenilikler bekleniyor. 

Son Güncelleme : 01 Şubat 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo