2017 Honda Civic Hatchback Prototipi Cenevre'de

Ototeknikveri     11 Şubat 2016 04:40

Honda Avrupa otomobil serisinin yenilenmesinde bir sonraki aşamayı 2016 Cenevre Motor Show'da, 2017 Honda Civic hatchback modelinin global prömiyeri ile başlatacak.

2017 Honda Civic Hatchback Prototipi Cenevre'de
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Honda, 2016 Cenevre Otomobil Fuarı yeniliklerini resmi olarak duyurdu. Japon üretici, yeni nesil Civic ailesinin ön izlemesi niteliğini taşıyan Civic hatchback prototipini fuar kapsamında en önemli yeniliği olarak gün yüzüne çıkaracak. Honda Cenevre'de ayrıca, Clarity Fuel Cell yakıt hücreli otomobilini, 2016 yılında Avrupa satışlarına başlayacağı sportif modeli NSX'i, küçük hatchback modeli bazında geliştirilen Jazz Keenlight konseptini ve CRF1000L Africa Twin modelini sergileyecek.

 

Civic Hatchback Prototipi

Civic Hathcback prototipi Cenevre Motor Show'da yeni hatchback modlein dış cephe tasarımının bir önizlemesini sunacak. Model Avrupa'da 2017'de piyasaya çıkacak. Honda İngiltere tesislerinde üretilen otomobil ABD dahil global piyasalara buradan ihraç edilecek.

 

Clarity Fuel Cell

Clarity Fuel Cell yakıt hücreli otomobil de Cenevre'de tanıtılacak modellerden. Model Ekim ayında Tokyo Motor Show'da da yer almıştı. Clarity Fuel Cell tüm yakıt hücresi güç aktarım mekanizmasını kaputun altında barındıran dünyanın ilk sedan otomobili. 700 km sürüş mesafesi ile Clarity Fuel Cell sınıfının en iyisi. Ayrıca yakıt hücreli otomobillerde ilk kez beş kişiyi rahatça alabilen genişlikte bir iç kabin sunuyor.

 

NSX

Detroit Motor Show'da ABD satışlarının başlamasının ardından, Honda NSX'in Avrupa satışlarının da 2016 yılı içinde başlayacağını duyurdu. NSX klasik alçak ve geniş ebatları modern ve çekici görünüm, agresif ön kısım ve orijinal NSX'e saygı duruşu yapan arka lambalar ile birleştiriyor. Yeni hibrit süperotomobil ortaya monte edilmiş yeni iki turboşarjlı DOHC V6 motor ve özel geliştirilmiş dokuz kademe DCT şanzıman ile geliyor.

 

Jazz ‘Keenlight’ konsepti

Honda popüler Jazz modelinin yeni bir tasarım konseptini de tanıtacak. Yeni Keenlight konsepti Jazz'ın kişiselleştirme potansiyelini ortaya koyuyor ve şık tasatım elementlerine, özel süslemelere ve özgün “Keenlight” rengine sahip.

 

CRF1000L Africa Twin

Öncüllerinin “her yere git” sloganını devralan yeni CRF1000L Africa Twin, inovatif ve güçlü paralel ikiz silindirli motora sahip. Model bunu hafif, kıvrak bir şasi ile birleştiriyor ve hem yolda hem arazide gerçek macera ve keyif sunuyor.

 

Honda'nın basın konferansı 1 Mart günü Cenevre Otomobil Fuarında saat 12.45'te gerçekleşecek. Firma 4250 numaralı standda faaliyet gösterecek.

Son Güncelleme : 11 Şubat 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo