Yeni Kia Sportage'a Yoğun İlgi

Ototeknikveri     12 Şubat 2016 02:20

Kia'nın yepyeni Sportage modeli 5 Şubat Cuma günü İngiltere'de piyasaya çıktı. Satışa çıkışının ilk haftasında 1500 müşteri yeni Sportage modelini tercih etti.

Yeni Kia Sportage'a Yoğun İlgi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Sportif ve şık yeni Kia Sportage, İngiltere'de satışa çıkışının ilk haftasında hem mevcut müşterilerin hem de markaya yeni gelen müşterilerin ilgisi ile karşılaştı. Model şimdiden 1500 sipariş aldı. Yüksek kaliteli ve gelişmiş teknolojiye sahip otomobil bu ülkede 5 Şubat'tan beri satışta. Kia bayileri otomobilin yeni görünümü ve daha lüks hale getirilen iç kabini sayesinde çok olumlu karşılandığını belirtiyor. Model üç gün içinde binden fazla sipariş almayı başararak Kia tarihinin rekorunu kırdı. Kia İngiltere (Kia Motors UK Ltd.) Başkanı Paul Philpott yeni model için şunları söylüyor: “Yeni Sportage hem iç kabin kalitesi hem de dinamik iyileştirme ve sofistikasyon anlamında Kia için ileriye doğru atılmış büyük bir adım. Görünüşe bakılırsa eski ve yeni tüm müşterilerimiz bunun farkında. Bayilerimizin şu an tek kaygısı var: Bu yoğun talebi karşılayabilir miyiz? Kia İngiltere olarak biz ve Slovakya'daki fabrikamız bu talebi karşılayabilmek için yoğun şekilde çalışıyoruz. Bir önceki modelin en iyi yılı, son yılı yani 2015 oldu. 2015'te yakaladığımız bu yükseliş yeni Sportage ile daha da hızlanacak. Bu yılın satış rakamlarının geçen yılı da gölgede bırakacağını düşünüyoruz”.

 

Yeni Sportage serisi 18 farklı donanım seviyesi, üç farklı motor varyasyonu ve üç farklı şanzıman ile sunuluyor. Sportage versiyonlarının yakıt tüketimleri motor ve şanzımana göre ortalama 7.5 l/100 km ile 4.6 l/100 km arasında değişecek. Emisyon değerleri ise 119 g/km'den başlayacak. Yeni modelin fiyatı bu ülkede versiyona göre 23 bin Euro ile 40 bin 500 Euro arasında değişiyor. Ülkemizde ise yeni Kia Sportage fiyatı, 79.900 TL ile 194.000 TL arasında değişiyor.

Son Güncelleme : 12 Şubat 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo