2017 Hyundai Santa Fe Yeni Yüzünü Gösterdi

Ototeknikveri     13 Şubat 2016 05:27

Amerika pazarına sunulan Hyundai Santa Fe makyajlanan haliyle ortaya çıktı. Avrupa seçeneğinin ardından Amerikan versiyonu ile gün yüzüne çıkan araç Chicago Otomobil Fuarı'nda sergileniyor.

2017 Hyundai Santa Fe Yeni Yüzünü Gösterdi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geçen yıl Frankfurt'ta Avrupa pazarı için yenilenen Santa Fe'nin ardından yYaklaşık 6 ay sonra şimdi de Hyundai aracın 2017 modelini ABD'ye tanıtmaya hazırlanıyor. Modelin ön kısmında tasarım yenilenmiş, daha çıkıntılı bir ön panjura yer verilmiş, bunu ise geriye doğru uzanan projektör farlar çevreliyor. Yeniden şekillenen ön tamponda Tucson benzeri LED gündüz sürüş ışıkları bulunuyor, modelde ayrıca 17, 18 ve 19 inç yeni tasarımlı jantlara yer verilmiş. İç kabinde 5 inç renkli LCD ekran (yedi koltuklu Santa Fe'de 7 inç dokunmatik ekran), ilave bardak tutucular, yeni nesil multimedya sistemi ve akıllı seyir kontrolü, şeritten ayrılma uyarısı, otomatik acil fren, yaya tespit sistemi, uyumlanabilir farlar ve uzun far asistanı gibi bir dizi güvenlik ve yardım sistemi bulunuyor. Arka görüş kamerası da artık standart donanımın bir parçası.

 

ABD motor serisi değişmezken, Hyundai Sport, Eco ve Normal sürüş modu seçenekleri sunuyor. Santa Fe daha önce de olduğu gibi 2.4 litre 185 hp, 2.0 turbo 245 hp ve yedi koltuklu model için 3.3 litre V6 290 hp motorlar ile gelecek.

 

Firma 2017 Santa Fe'nin bayilere ulaşmaya başladığını duyurdu. Modelin fiyatı 25 bin 320 dolardan başlıyor.

Son Güncelleme : 14 Şubat 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo