Renault'un 2016 Cenevre Fuarı Yenilikleri

Ototeknikveri     15 Şubat 2016 10:45

Renault, 86. Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'nda yeni model atağını sürderecek. Yeni Megane station ve yeni kasa Scenic markanın iki önemli yeniliği olacak.

Renault'un 2016 Cenevre Fuarı Yenilikleri
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Renault, yayınladığı basın bildirisinde 2016 Cenevre Otomobil Fuarı'nda yapacağı yenilikleri duyurdu. Fransız üreticinin fuar kapsamındaki önemli yenilikleri iki Dünya promiyeri olacak. Renault'tan yapılan açıklamaya göre her iki model de C segmentinde yer alacak. Bu segmentte yeni nesil modelleri hatchback Megane ve SUV Kadjar'ı tanıttığı, yeni kasa sedan Fluence'in ise öncelikli pazarının Avrupa olmadığı göz önüne alındığında, iki yeni modelin station karoserli Megane Sport Tourer ve MPV model olan yeni Scenic olması bekleniyor. Fuar kapsamında Megane ve Talisman modellerini de sergileyecek Renault ayrıca iki özel seri araca da yer verecek. Bunların yanında 4CONTROL, MULTI-SENSE teknolojileri, R-Lİnk 2 ve R240 elektrik motoru gibi teknolojik unsurlarını da sergileyecek olan Renault'un sahip olduğu Dacia ise bir özel seri ve Easy-R otomatik vites seçeneklerini fuarda gün yüzüne çıkaracak. 

 

İşte Renault'tan yapılan resmi açıklama

Renault ve Dacia markaları 1 – 2 Mart tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nın basın günlerinde iki dünya prömiyeri gerçekleştiriyor. Ayrıca iki özel serinin de ilk gösterimi yapılacak.

 

Renault, yeniliklerle dolu 2016 yılında Avrupa’nın en geç ürün gamını standında sergiliyor.

 

Ürün gamının kalbinde yer alan C segmentindeki iki dünya prömiyeri ile Renault, bir kez daha tasarım ve sürüş keyfini birleştiriyor.

 

Ayrıca Avrupa elektrik motorlu araç pazarının lider markası Renault, ZOE « Swiss Edition » özel seri modelinin ilk gösterimini gerçekleştiriyor.

 

Renault markasının yeni iki modeli Talisman ve Yeni Megane’daki önemli inovasyonlar da standın ayrı bir bölümünde yer alacak : 4CONTROL et MULTI-SENSE teknolojileri, R-Lİnk 2 ve R240 elektrik motor…

 

Dacia standında ise yeni bir özel seri ve yeni Easy-R otomatik vites kutusu otomobil severlerle buluşuyor olacak.

Son Güncelleme : 15 Şubat 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo