Skoda, Kodiaq SUV Tasarımının Kaynağı VisionS

Ototeknikveri     16 Şubat 2016 06:41

Skoda, yeni SUV modeli Kodiaq'ın ön izlemesi niteliğini taşıyan VisionS konseptinin tasarım aşamalarını anlatan videolardan ilkini yayınladı.

Skoda, Kodiaq SUV Tasarımının Kaynağı VisionS
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Skoda otomobillerin tasarım süreçlerini gösteren videolar Skoda'nın YouTube kanalında yayınlanmaya başladı. Videolarda Skoda tasarımcıları ilham kaynaklarını da anlatıyor. Skoda yeni duyusal tasarım dilini SUV segmentine aktarıyor. SUV gösteri otomobili Skoda VisionS çok yakında dünya prömiyerini Cenevre Motor Show'da yapacak. Konsept markanın gelecek SUV modeline kapsamlı bir bakış atmamızı sağlıyor. Dört YouTube videosu ile Skoda tasarım şefi Jozef Kaban ve ekibi Skoda'nın yeni tasarım dilini yaratırken nelerden esinlendiklerini de anlattılar.

 

Estetik, fonksiyonellik ve kristal efektleri: Skoda'nın yeni tasarım dili markanın duygusal karakterini öne çıkartıyor. Bu tasarım dili ilk olarak iki yıl önce VisionC çalışması ile tanıtılmış ve Skoda Fabia ve Skoda Superb modelleri ile seri üretime geçme imkanı bulmuştu. Skoda şimdi ise yeni tasarımı VisionS gösteri otomobili ile SUV segmentine taşıyor.

 

1 Mart'ta başlayacak Cenevre Motor Show'un hemen öncesinde Skoda'nın dört yeni tasarım videosu yayında olacak. İşte İlk klip;

Son Güncelleme : 16 Şubat 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo