Makyajlı 2016 Mercedes S Serisi Test Ediliyor

Ototeknikveri     26 Şubat 2016 12:55

Mercedes amiral gemisi modeli S Serisi'ni makyajla güncellemeye hazırlanıyor. Yeni S Serisi 2016 yılı içerisinde yollara çıkacak.

Makyajlı 2016 Mercedes S Serisi Test Ediliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncellenen S Serisi yeni iç kabin multimedya teknolojisi ve ufak dış cephe değişiklikleri ile bu yıl içinde piyasaya çıkacak. Son olarak yeni modelin test esnasında çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. Altıncı nesil Mercedes sedan ilk olarak 2013’te piyasaya çıkmıştı. Model BMW 7 Serisi, Audi A8 ve Jaguar XJ gibi rakiplerle giderek daha da zorlaşan bir mücadele içinde. Son casus fotoğraflardan otomobilin dış cephesindeki değişikliklerin sınırlı olacağı anlaşılıyor. Yeni LED far demetlerinin tasarımı ise dikkat çekiyor. Daha karmaşık değişiklikler ise iç kabinde karşımıza çıkıyor. S Serisi'nin dijital kontrol paneli otomobil ilk çıktığında en önemli özelliklerinden biriydi ancak rakipleri bu teknolojiyi lüks modellerinde hızla sahiplendiler. Güncellenen model için Mercedes daha geniş, çerçevesiz, çift ekranlı bir sistem kullanacak. Bu da daha geniş bir ekran alanına imkan verecek. Yeni sistem Mercedes’in Comand multimedya yazılımının son versiyonunu kullanacak ve orta konsoldaki dokunmatik kumanda ile kontrol edilebilecek. Mercedes jest kontrolü ile ilgili denemeler yapmaya da devam ediyor.

Prototipteki bir diğer yenilik de daha kalın ve üç kollu direksiyon. Yeni direksiyon önceki iki kollu tasarımın yerini alıyor. Şu anki S Serisi güncel motorlar ile devam edecek ancak yakıt ekonomisi ve CO2 emisyonlarında ufak iyileştirmeler olabilir. Son casus fotoğraflar modelin şiddetli iklim koşulları testi aşamasında olduğunu gösteriyor. Bu da modelin çıkışının yaklaştığının bir işareti. Modelin tanıtımı Nisan’da Şangay Motor Show’da yapılabilir. Premium üreticiler lüks modellerini önce Çinli tüketiciye sergilemeyi tercih ediyor.

Son Güncelleme : 26 Şubat 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo