Fiat Fullback Gösteri Otomobili Cenevre'de

Ototeknikveri     03 Mart 2016 12:40

İş yaşamında yaşam tarzı: Bu slogan Fiat Fullback gösteri otomobilinin özünü çok iyi yansıtıyor.

Fiat Fullback Gösteri Otomobili Cenevre'de
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hem iş amaçlı hem de boş zamanlarda kullanılabilen bir pikap kamyonet olan Fiat fullback markanın fonksiyonel ruhu ile kişisel ve özgün tasarımı birleştiriyor. Fullback, Kasım ayında Dubai’de tanıtılan ve Haziran’da bayilerde olacak adaşı Fiat Professional modeli üzerine geliştirildi. Yeni pikap dayanıklılık, sağlamlık ve esnekliği hem günlük yaşam hem de rekreasyon aktiviteleri için mükemmel şekilde sunuyor. Modelin ismi “fullback” rugby ve Amerikan futbolundaki bir pozisyondan geliyor, bu pozisyondaki oyuncu her türlü durumla başa çıkabiliyor. Bu da modelin özelliklerini ve potansiyelini çok iyi yansıtıyor.

 

Aracın stili şüphesiz kalabalıkları kendisine çekecek kalitede. Gövde rengi likit metal gri, iç kabinde ise siyah deri döşemeler ve pano kaplamalarında bakır kullanılmış. Fullback karizmasını daha da arttıran tasarım detayları ve aksesuarlara sahip. Aynalar ve kapı tutacaklarında özel mat siyah ayrıntılar, spor bar ve geniş yan basamaklar, 20” alaşım jantlar ve jant tellerinde elmas siyah kaplamalar bu özelliklerden.

Ön kısım özel ön panjur sayesinde dikkat çekiyor, krom kaplama segmentler aracın çekici görünümünü pekiştirirken, kaydırma plakası daha dinamik ve off-road karakterini yansıtan bir görünüm kazandırıyor. Bi-Xenon farlar ve navigasyon sistemi ilave stil özellikleri. Kaputun altında, 2.4 litre turbo dizel motor 180 HP güç çıkışı sunuyor. 5 kademe otomatik vites, dört çekişli sürüş sistemi arka elektronik diferansiyel diğer özellikler.  

Son Güncelleme : 03 Mart 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo