Yeni Citroen C6 Görselleri İnternete Sızdı

Ototeknikveri     07 Mart 2016 03:53

Avangard sedan Citroen C6 geri dönüyor. Yeni modelin ipucu görselleri ve çizimleri internete sızdı. Model dört yıl önce Pekin Motor Show’da tanıtılan Numero 9 konseptiyle benzerlik gösteriyor.

Yeni Citroen C6 Görselleri İnternete Sızdı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Haberlere göre büyük Citroen sedan sadece Çin’de satılacak ve tanıtımı gelecek ay Pekin otomobil fuarında gerçekleştirilecek. Bu arada modelin ön üretimi Çin’de başladı bile. Dongfeng Peugeot-Citroen müşterilere teslim edilecek otomobillerin montajına Eylül ayı itibariyle başlayacak. C6, PSA’nın verimli modüler platformu (EMP2) üzerine geliştirilecek. Buna ek olarak otomobilin 1.8 litre ya da 2.0 litre turboşarjlı benzinli motor seçenekleriyle sunulması bekleniyor. Bir hibrit versiyonun da yolda olduğu söyleniyor ancak bu bilgi henüz onaylanmış değil. Citroen’in Hydractive 3+ hidropnömatik süspansiyonuna ise yer verilmeyecek, bununla ilgili planlar iptal edildi. Bu süspansiyonun yerine 2017’de çıkması için hazırlık yapılan yeni bir süspansiyon sistemi kullanılacak.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi otomobil sadece Çin’de satılacak ve Avrupa’ya gelmeyecek. Daha lüks, daha yüksek özelliklere sahip bir versiyon da DS9 adı ile gelecek yıl Çin’de çıkacak. Yeni C6, Dongfeng Peugeot-Citroen tarafından üretilecek, DS9’un montajı ise Changan-PSA ortaklığı ile yapılacak.

Son Güncelleme : 08 Mart 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo