Yeni Nissan Micra 2017 Kamuflajları ile Görüntülendi

Ototeknikveri     10 Mart 2016 08:23

Piyasaya çıkmak üzere olan yeni kasa Nissan Micra ve ilk kez kameralara yakalandı. Ford Fiesta'nın rakibi olacak yeni model radikal yeni görünümü ve daha fazla teknoloji ile yıl sonuna kadar piyasada olacak.

Yeni Nissan Micra 2017 Kamuflajları ile Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Nissan'ın şu anki micra modeli temelinde 13 yıllık bir platforma sahip, dolayısıyla rakiplerinin yanında biraz yaşlı görünmeye başladı. Kameralara yakalanan en yeni model ise Renault ile ortak geliştirilen yeni CMS-B küçük otomobil platformu mimarisini kullanıyor. Ortaya çıkan kamuflajlı görüntülere göre yeni Nissan Micra'nın dış cephe tasarımı geçen yıl Cenevre'de sergilenen Sway konseptinden bir hayli ilham almış. Otomobilin arka kısmı ise Juke ile benzerlik gösteriyor. Yeni Micra öncekinden daha uzun, daha geniş ve daha alçak olacak. Aracın iç kabininde hem yolcular hem de bagaj için daha fazla alan bulunacak. Sway konseptinin fütüristİk iç kabin tasarımının da otonom fren ve daha fazla akıllı telefon bağlanabilirlik özellikleriyle yeni modelde yer alması bekleniyor. 

Motor seçenekleriyle ilgili detaylar henüz bilinmiyor ancak; modelin çıkışından itibaren turbo şarjlı benzinli, ve dizel seçeneklerle sunulması bekleniyor. Model ile ilgili daha fazla detayın 2016 yılının 2. yarısında gerçekleştirilecek otomobil fuarlarından birinde ortaya çıkması bekleniyor.

 

Yeni kasa Nissan Micra'nın ortaya çıkan ilk kamuflajlı resimlerine aşağıdaki galeriden ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme : 10 Mart 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo