2018 Ford Focus’tan Yeni Görüntüler

Ototeknikveri     17 Mart 2016 07:59

Yeni kasa 2018 Ford Focus test aracı treylerin üzerinde kameraya yakalandı.

2018 Ford Focus’tan Yeni Görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomotiv endüstrisindeki yeni trend, modellerin yeni nesillerini önceki nesilden daha büyük yapmak. Ford da yeni Focus’ta bu akımı takip etmek üzere. Daha büyük her zaman daha iyi olmayabiliyor ancak Ford’un popüler hatchback modelinin özellikle arka kısmı eskisi kadar sıkışık hissettirmeyecek. Örneğin Skoda Octavia’ya kıyasla Focus’un arka kısmı oldukça dardı. Aynı şekilde bagaj kısmı da Çek rakibine kıyasla daha küçük. Yeni fotoğraflarda 4. nesil Focus’un 2010’dan beri piyasada olan önceki modele kıyasla sadece daha uzun değil aynı zamanda daha geniş olduğu da görülüyor. Görüntülenen şasi test aracı genişletilmiş Focus 3 kaportası ile giydirildiği için tasarımla ilgili daha fazla ayrıntı verilemiyor.

Aynı şekilde iç kabinle ilgili de henüz bilgi yok. Görüntülerde ön koltukların arasında test amaçlı bazı butonlar ve konsolda hava yastığının deaktive edildiğini gösteren bir sticker göze çarpıyor.

Ford’un yeni modeli 2017’nin ikinci yarısında tanıtması, satışına ise 2018 model yılında başlaması bekleniyor. Standart modelin çıkışını daha pratik ve daha büyük station wagon takip edebilir.  

Son Güncelleme : 19 Mart 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo