Fiat Talento, İtalyan'ların Yeni Ticarisi

Ototeknikveri     25 Mart 2016 04:26

Fiat Talento, İtalyan üreticinin yeni ticari modeli olarak yollara çıkıyor. Fiat yeni Talento'yu Professional ailesinin yetenekli üyesi olarak nitelendiriyor.

Fiat Talento, İtalyan'ların Yeni Ticarisi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fiat Ticari Araçlar (Fiat Professional), pikap pazarında yer alacak modeli Fullback'in ardından, Doblo ile Ducato modelleri arasındaki boşluğu dolduracak yen, Talento modelini de yayınladığı tek bir fotoğraf ile birlikte resmi olarak duyurdu. Brezilya pazarı için Toro ismiyle kendisine özgün bir pikap modeli geliştirmesine karşın Avrupa pazarında yer alacak Fullback adlı pikap modelini, Mitsubishi ile ortaklık yaparak yeni nesil L200'ün logosunu değiştirerek sunmaya karar veren Fiat Ticari Araçlar, yeni Talento modeli için ise Renault ile ortaklığa gidiyor. Renault Trafic, Opel Vivaro ve Nissan NV300 modellerine yeni bir kardeş olan Talento, Fiat'ın daha önce pazarda yer alan Scudo modelinin yerine geçiyor. Fiat Scudo modelini de PSA grubunun o dönem ki hafif ticarileri Peugeot Expert ve Citroen Jumpy'nin logosunu değiştirerek hazırlamıştı.

 

İşte konu ile ilgili olarak İtalyan üretici tarafından yayınlanan basın bülteni;

Fiat Professional yeni modeli için Talento ismini seçti. Model sınıfının en iyi yükleme kapasitesini sıradışı kompakt boyutlar ve kıvrak sürüş işe birlikte sunuyor. Talento Mayıs ayında siparişe açılacak. Yeni Fiat Professional Talento cömert yükleme kapasitesi ile şehir sokaklarında ve otoyollarda profesyoneller için ideal iş arkadaşı olacak. Araç olağanüstü kullanım esnekliği ile müşterilerin çok çeşitli ihtiyaçlarına uyum sağlayabiliyor. Talento ismi aracın yeteneklerine vurgu yapıyor.

 

Stil açısından baktığımızda, Talento kompakt ve iyi orantılı: ileri doğru uzanan ön cam hoş bir şekilde kısa kaputa bağlanıyor, böylece ön kısım etkileyici ve dinamik bir izlenim bırakıyor. Yatay tasarım cesur ve keskin hatlara sahip. Arka kısım köşeli bir formda, dinamik ve sağlam görünümü ile aracın cömert yükleme kapasitesini ve kullanışlılığını yansıtıyor. Yeni model, güçlü ve tasarruflu turbo ve çift turbo dizel motorlarla donatılmış. Motorların çıkış gücü 145 hp’ye kadar çıkıyor.

 

Yeni Talento serisi Doblo Cargo ve Ducato arasında bir köprü oluşturuyor ve Fiat Professional’a yeni hacimler ve yükleme uzunlukları ile çalışabilme, tüm profesyonel ulaşım ihtiyaçlarına geniş kapsamlı ve tatmin edici çözümler sunma şansı veriyor.

 

Ortaya çıkan sonuç; iş, zaman ve para değerlerini maksimize eden fonksiyonel bir taşıt. Talento kamyonetler, personel servisleri ve açık kasa kamyonetler gibi seçeneklerden oluşan versiyonları ile müşterilerin gerçek ihtiyaçlarına odaklanıyor.

 

Fiat Talento geniş kapsamlı seçenekleri ile spesifik çözümlere ihtiyaç duyan müşterilere eksiksiz yanıt verebiliyor.  

Son Güncelleme : 25 Mart 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo