2017 Toyota Corolla ABD piyasası için yenilendi

Ototeknikveri     25 Mart 2016 05:53

2017 model yılına ulaşan popüler sedan model Toyota Corolla, ABD piyasası için bazı kozmetik güncellemelerden geçti ve güvenlik sistemleri arttırıldı.

2017 Toyota Corolla ABD piyasası için yenilendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Toyota ilk olarak Avrupa pazarı için tanıttığı 2017 Corolla modelinin Amerikan versiyonunu da gün yüzüne çıkardı. Yenilenen Corolla dış ve iç tasarımında yapılan güncellemeleri yanında yeni nesil güvenlik teknolojilerini de sunmaya başlıyor. 50. yıl özel versiyonu da çıkacak 2017 Corolla L, LE ve LE Eco donanım seviyelerinde bi-LED farlar ve arka görüş kamerasına kavuştu. SE, XSE ve XLE donanım seviyelerinde ise daha gelişmiş LED farlar, daha lüks bir iç kabin ve daha iyi bir ses sistemi bulunuyor. Seriye ayrıca iki yeni dış cephe rengi eklendi, ön panjur ise daha agresif bir görünüme kavuşturuldu. XSE versiyonu iri tekerlekleri, koyu arka lambalar ve arka spoyleri ile dikkat çekiyor.

 

Donanım seviyesi fark etmeksizin tüm ABD’ye özel 2017 Corolla versiyonları Safety Sense-P standart güvenlik kitine sahip olacak. Otomatik uzun farlar, dinamik radar seyir kontrolü, şeritten ayrılma uyarısı (sürüş asistanı ile) ve yaya tespit fonksiyonlu kaza öncesi sistemi kite dahil özelliklerden.

 

Eğlence cephesinde ise Entune Audio ses sistemi ve Bluetooth özellikleri karşımıza çıkıyor. Opsiyonel Entune Audio Plus ve Entune Premium Audio sistemleri için ekran büyüklüğü 6.1 inç’ten 7 inç’e çıkıyor.

 

Kaputun altında ise herhangi bir değişiklik yok. 1.8 litre dört silindirli motor ve altı kademe manuel, dört kademe otomatik ya da CVT vites kombinasyonu devam edecek. Corolla’nın Avrupa versiyonu da güncellemeden geçti ancak dışarıdan Amerikalı kardeşinden biraz farklı görünüyor.  

Son Güncelleme : 25 Mart 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo