2017 Suzuki Swift Kameralara Yakalandı

Ototeknikveri     04 Nisan 2016 02:05

Geçtiğimiz günlerde üretim halinin ilk resimleri ortaya çıkan yeni nesil Suzuki Swift, yapılan testler sırasında görüntülendi.

2017 Suzuki Swift Kameralara Yakalandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geçtiğimiz haftalarda yeni nesil Suzuki Swift'in ilk resimleri ortaya çıkmıştı. Şimdi ise araç yoğun kamuflajlar altında test edilirken görüntülendi.  mini modelin tasarımını görmüştük. Fotoğraftaki farlar ve arka lambalar test için geçici olarak takıldığından üretim versiyonunda yer almayacak. Ağır kamuflaja rağmen arka kapı tutacaklarının C sütunlarına yakın, yüksekte konumlandırıldıkları da anlaşılabiliyor. Fotoğraflarda görülen test aracı Swift’in oldukça erken bir prototipi. Bu da resmi bir tanıtımın yakın zamanda olmayacağı anlamına geliyor. Dördüncü nesil süper mini Swift’in Aralık’ta tanıtılması ve gelecek yılın bahar aylarında piyasaya çıkması bekleniyor. Piyasaya ilk önce şu an trafiğe açık yollarda test edilen standart model çıkacak. Swift Sport ise standart modelden aylar sonra piyasada olacak.

 

Standart 2017 Swift’in 90 hp gücünde doğal emişli 1.2 litre DUALJET ya da 112 hp turboşarjlı 1.0 litre motor kullanması bekleniyor. Swift Sport’un ise daha güçlü, turboşarjlı 1.4 litre 140 hp'lik Vitara S'de de yer bulan güçlü üniteyi kullanması muhtemel. Swift Sport’un tekerlekleri daha büyük olacak, spor süspansiyon sistemi, daha büyük frenler, daha agresif bir kaporta ve çift egzoz borusu ile gelecek.

Son Güncelleme : 04 Nisan 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo