Volkswagen'nin Yeni SUV konsepti 2016 Beijing Otomobil Fuarında

Ototeknikveri     18 Nisan 2016 03:48

Volkswagen Yeni SUV Konseptinin dijital resimlerini 2016 Beijing Otomobil fuarı öncesi medya ile paylaştı

Volkswagen'nin Yeni SUV konsepti 2016 Beijing Otomobil Fuarında
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen’nın yayınladığı haberde, aracın bir Konsept SUV model olduğu söylense de büyük bir SUV modelin ilk görüntüleri olma ihtimali yüksek. Görüntülere dayanarak modelin karakteristik bir kaslı yapıya sahip olduğunu, bu yapıya ön ızgaradan başlayarak kenarlara doğru uzayan led farların etkisinin oldukça fazla olduğunu söylemek mümkün. Hatlarında kullanılan led farların (arka stop farları) ve ön ızgaradan başlayıp yan aynalara kadar uzanan ön ledlerin hali hazırda üretilen 2016 model Audi TT’yi andırması, ileride üretilecek muhtemel bir SUV’un ilk izlenimleri olabilir. İlk bakışta göze çarpan C-şekilli ön led farlar SUV aracın plug-in hibrit veya tam elektrikli bir araç olduğuna işaret ediyor

Ayrıca Volkswagen, bu konsept aracın tam anlamıyla spor ile zerafeti dijital seviyede bir araya getirdiğinin altını çiziyor. Bu dijital konsept, SUV araca hiç olmadığı kadar interaktif bir sürüş keyfi katmakla beraber, sürücünün hareket alanının son derece rahat tutulacağı verilen bilgiler arasında.

 

Konsept SUV aracın bir diğer yenilikçi özelliği ise 280 KW gücündeki plug-in hibrit motoru olacak. 700 Nm tork değerine sahip bu motorun, sadece elektrik gücü ile 50 km den fazla mesafe gitmesi öngörülüyor. 0'dan 100 km/s'ye hızlanması 6.0 sn de olması beklenen aracın maksimum hızı ise 224 km/s ve 100 kilometrede sadece 3 litre yakması planlanıyor.

 

Konsept SUV aracın diğer resimleri için burayı tıklayınız.

Son Güncelleme : 18 Nisan 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo