Range Rover Evoque için 2017 Güncellemeleri

Ototeknikveri     20 Nisan 2016 02:55

2016 Range Rover Evoque yeni InControl multimedya sistemi, bir dizi güncelleme ve dikkat çekici kırmızı ve siyah renklerde özel Ember versiyonu ile geliyor.

Range Rover Evoque için 2017 Güncellemeleri
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Ember versiyonu HSE Dynamic modeli temel alınarak geliştirilmiş ve bazı yeni detaylar eklenmiş. Kırmızı tavan, siyah kaporta rengi ile uyumlu ön ve arka tampon aksesuarları bu detaylar arasında. Bagaj kapağı ve kaput üzerindeki yazılar da siyah renkte. Koyu renkte tekerlekler ve ışıklar görünümü tamamlıyor. İç kabinde siyah spor koltuklar, kontrol paneli etrafında ekstra parlak siyah yüzeyler, dikişler ve yer paspaslarında kırmızı renk kullanımı dikkat çekiyor. Özel versiyon yaz boyunca sadece 3 ay satışta kalacak, fiyatı İngiltere'de 47 bin 200 Sterlinden başlayacak. Yeni InControl Touch Pro multimedya sistemi de yeni Evoque modellerinde yer alacak. Sistem şimdiden cabrio modelde bulunuyor. HSE Dynamic, HSE Dynamic Lux ve Autobiography modellerinde multimedya sistemi standart olarak gelecek, yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran ve ekstra akıllı telefon bağlanabilirliği ile sunulacak yenilikler arasında.

 

Sistem uydu navigasyondan önceden planlanmış destinasyonları kullanabiliyor, hatta arkadaşlarınıza ve ailenize varış saatinizi bildirebiliyor. Kuşbakışı bir kamera da park ederken yardımcı oluyor.

 

Evoque serisinin diğer modelleri ise bazı yeni özellikler ile güncellenecek. Bunlardan ilki kaygan yüzeylerde yol tutuşunu güçlendiren “Low Traction Launch”  bu düşük çekiş modu tekerleklere giden torku sınırlandırıyor ve otomobil harekete geçerken patinajı engelliyor.

 

SE Tech modeli ise elektrikli koltuklar ve otomatik uzun farlar ile güncellenecek. Modelin fiyatı 33 bin Sterlinden başlayacak. Yeni Graphite Design Pack ile modele 10 inç alaşım jantlar, gri ve siyah dış cephe detayları ve koyultulmuş ışıklar ilave 2 bin 125 Sterlin karşılığında eklenebilecek.  

Son Güncelleme : 20 Nisan 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo