2017 Audi Q5 Kapıları Açık Şekilde Görüntülendi

Ototeknikveri     02 Mayıs 2016 04:20

2017 Audi Q5’in resmi tanıtımı yaklaşırken casus fotoğraflar da giderek daha açık hale gelmeye başladı.

2017 Audi Q5 Kapıları Açık Şekilde Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Audi’nin şık crossover modelinin ikinci nesli yıl sonuna doğru Meksika’da San José Chiapa fabrikasında üretilmeye başlanacak. Fotoğraflarda tam kaporta kamuflajı ile örtülü bir üretime yakın prototip görülüyor. Modelin tasarımı şu an piyasada bulunan Ingolstadt üretimi model ile oldukça benzer. Casus fotoğrafçılar lüks orta boy SUV’nin kapıları açıkken fotoğraf almayı başardı ve kapı trim paneli kamuflajsız görüntülendi. Kapı panelinin tasarımı hakkında yazacak fazla bir şey yok, tipik bir Audi işi, baskın olarak siyah görünümde, kahverengi bir kolçak ve üstte metalik trim görülüyor. İkinci nesil Q5 MLB Evo platformuna geçiş yapacak, yeni A4’ten motor ve vitesleri alacak. Bazı versiyonlarda 100 kg’a yakın ağırlık azaltımı yapılmış, bu da performans ve verimliliği geliştiriyor.

 

Fotoğraflara bakarak yeni modelin piyasadaki Q5’ten daha büyük olup olmayacağını söyleyebilmek zor ancak bugünlerin trendinin bu olduğunu düşünürsek, yeni modeli daha büyük bekleyebiliriz. Daha uzun bir aks açıklığı arka yolcular için daha fazal bacak boşluğu sağlayarak uzun yolculuklarda konforlu bir biniş sunabilir.

 

Audi yeni Q5 modelini ne zaman tanıtacağına ilişkin bir açıklama yapmadı ancak modelin Ekim ayında Paris Motor Show’da tanıtılması bekleniyor. Bunun öncesinde internette bir tanıtım yapılabilir ve model sonbaharda piyasada olabilir.

Son Güncelleme : 03 Mayıs 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo