2018 Model Audi Q3 Kamuflajlı Olarak Görüntülendi

Ototeknikveri     10 Mayıs 2016 07:21

Audi’nin yeni Q3 crossover modelinden ilk casus fotoğraflar geldi.

2018 Model Audi Q3 Kamuflajlı Olarak Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Daha büyük her zaman daha iyi değildir ancak Audi ikinci nesil Q3 modelini daha büyük yapacak gibi görünüyor. Audi artık Q serisinde en küçük crossover rolünde Q2’ye sahip, bu yüzden iki modeli birbirinden farklılaştırarak yeni Q3 daha büyük tutulacak. Bu büyüme en çok aks aralığında olacak, bu da arka yolcular için daha fazla bacak boşluğu anlamına gelecek.Q3’ün arka kısmı bacak ve kafa boşluğu açısından oldukça sıkışıktı, bu yüzden bu değişiklik müşteriler tarafından olumlu karşılanacaktır. Çift kamuflaj yüzünden, görüntülenen prototipin şu anki Q3’ten büyük olup olmadığını anlamak biraz zor. Erken dönem bir prototip olduğu için muhtemelen tüm üretim versiyonu kaporta panellerine sahip değil, bu yüzden modelin tam olarak nasıl görüneceği ile ilgili fikir yürütmek için biraz erken.

 

Boyuttaki büyümeye rağmen, yeni Audi Q3, 2011’den beri piyasada olan ve 2014’de güncellenen şu anki modelden biraz daha hafif olacak. Bunun sebebi de crossover modelin Volkswagen Grubu’nun esnek MQB platformuna geçiş yapması. Önden çekişli sürüş sistemi standart olacak ancak bazı güçlü motor seçeneklerinde Audi’nin quattro dört çekişli sistemi de kullanılabilecek.

 

Motor seçenekleri arasında üç ve dört silindirli turboşarjlı benzinli ve dizel motorlar ve bunlarla birlikte altı kademe manuel vites ve opsiyonel S-tronic çift debriyajlı vites seçeneği bulunacak. Yüksek güçlü Audi RS Q3 modelleri de planlar arasında. Benzinli-elektrikli bir hibrit versiyonun da çıkması bekleniyor.

 

İkinci nesil Q3’ün ne zaman çıkacağını söylemek için henüz çok erken ancak tahmin yürütecek olursak 2017 yılının Eylül ayında Frankfurt Motor Show’da prömiyeri yapılabilir, ardından da 2018 model yılı için satışa çıkabilir.

Son Güncelleme : 11 Mayıs 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo