Toyota Avensis Başarılı Bir Yılı Geride Bıraktı

Ototeknikveri     12 Mayıs 2016 08:04

Toyota Avensis’e piyasaya çıkışından sonra ilk kez yeni özellikler eklenecek.

Toyota Avensis Başarılı Bir Yılı Geride Bıraktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geliştirilmiş Toyota Touch 2 multimedya sistemi, üç yıllık harita güncellemelerini kapsayan uydu navigasyon paketi ile çevrimiçi uygulamalar ve hizmetler sunan bağlanabilirlik özellikleri sunuyor. Yeni Platin Bronz dış cephe renk seçeneği ve yeni 16 inç alaşım jant tasarımı da modele eklenen özelliklerden. Avensis, Avrupa pazarında hem kişisel hem de filo müşterileri arasında güçlü bir satış performansı yakaladı, bu başarıda da yüksek kalite ve uygun maliyetin payı var. Toyota Avensis serisi piyasaya çıkışının birinci yılına yaklaşırken ilk güncellemelerini alıyor. 2016 serisindeki en önemli değişiklik Toyota Touch 2 dokunmatik kontrollü multimedya sistemi. Avensis bu yılki Cenevre Motor Show’da da tanıtıldığı gibi en son teknolojilerden faydalanıyor. Ana ekran menüsü yeniden tasarlanmış ve My Toyota çevrimiçi müşteri portalı daha basit hale getirilmiş.

 

Uydu navigasyon paketi “Toyota Touch 2 with Go” seçeneğiyle birlikte geliyor ve üç yıllık ücretsiz harita ve bağalanabilirlik güncellemeleri içeriyor. Bu süre istenise iki yıl daha uzatılabiliyor. Bu sayede yolculuklar iç huzuruyla ve güvenilir bilgiler ışığında planlanabiliyor, en son trafik akış bilgileri, hava durumu, yakıt fiyatları, otopark lokasyonları ve diğer faydalı bilgiler sunan uygulamalara da erişim sağlanabiliyor. Sistem Google Search, Google Streetview, Aupeo!, Aha ve Twitter gibi çevrimiçi hizmet sağlayıcılarına da bağlanabiliyor.

 

Avensis sedan ve Touring Sports artık opsiyonel Platinum Bronze dış cephe boyası seçeneği ile geliyor. Yeni 16 inç alaşım jant tasarımı da şu an satışta olan 2016 serisine eklendi.

 

2015’te piyasaya çıkan yeni Toyota Avensis modelin rekabet gücünü arttırdı. Avrupa’da ve Avrupa için üretilen model prestijli ve dinamik stil, içeride ve dışarıda zengin duyusal kalite, hassas şasi ve direksiyon mühendisliği ve keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. Müşteriler, yeni 1.6 ve 2.0 litre Euro 6 uyumlu dizeller dahil, serinin tüm motor seçeneklerinde geliştirilmiş CO2 performansından da faydalanabiliyor. Düşük emisyon pek çok Avrupa piyasasında vergi avantajları sunuyor, böylece modeli filo ve ticaret piyasasında önemli bir alternatif haline getiriyor. Avensis, Toyota’nın aktif güvenlik inovasyonlarına da öncülük ediyor ve Toyota Safety Sense sistemleri tüm versiyonlarda standart olarak sunuluyor.

Son Güncelleme : 13 Mayıs 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo