2016 Renault Clio Güncellemesinde Megane Benzeri Özellikler

Ototeknikveri     19 Mayıs 2016 05:58

Renault Clio bu yıl güncellemeden geçecek. Otomobilden gelen yeni fotoğraflar beklenen değişikliklerle ilgili ilk izlenimi sunuyor.

2016 Renault Clio Güncellemesinde Megane Benzeri Özellikler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fotoğraflarda otomobilin farları kamuflajlı ancak firma içinden kaynaklar farların eski C şekilli sinyal lambalarının yerini üç çıtalı tasarımın alacağını belirtiyor. Böylece otomobilin görünümü yeni Megane ile benzer olacak. Yeni Clio ayrıca farlara doğru uzanan bir ön panjur ile gelecek, bu da yine Megane ile benzer bir özellik. Ön tamponlar şu anki Clio’dan farklı olacak, sis lambaları alt panjurdan uzakta konumlandırılacak. Arka kısımdaki değişiklikler ise daha az önemli diyebiliriz. Yeni modelin arka lambalarının farklı iç tasarıma sahip olması bekleniyor.

 

Yeni Clio'nun iç kabini henüz ortaya çıkmasa da dış cephedeki hafif değişikliklere bakarak iç kabinin genel görünümünün de hemen hemen aynı olacağı söylenebilir. En büyük değişiklikler güncellenen yazılımlarda ve multimedya sistemlerinde olacak.

Renault bugüne kadar Clio’daki teknik değişikliklerle ilgili ağzını sıkı tuttu ancak bu alanda da değişikliklerin sınırlı olacağı düşünülüyor. Şu anki otomobilin motor seçenekleri büyük ölçüde devam edecek. Bunlar ise dört silindirli dizel ve benzinli motorlardan oluşuyor. Bazı haberlere göre yarı hibrit-dizel bir versiyon gelebilir ancak buna fazla ihtimal verilmiyor.

 

2016 Renault Clio’nun bu yaz sonu yollarda olması bekleniyor. Yeni Clio’nun fiyatı şu an piyasada olan versiyonla büyük oranda aynı olacak.

Son Güncelleme : 20 Mayıs 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo