Peugeot Yeni 3008 ile C-SUV Segmentine Giriyor

Ototeknikveri     23 Mayıs 2016 04:41

Peugeot Türkiye, artık SUV segmentinde yer alacak yeni 3008 modelinin tüm detaylarını yayınladı. İşte yeni PEUGEOT 3008 Gelişmiş SUV'un tüm detayları

Peugeot Yeni 3008 ile C-SUV Segmentine Giriyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Peugeot 3008 tanıtıldı. Uzun zamandır beklenen yeni Peugeot 3008 global pazarlarda her geçen gün büyüyen ve gelişen C-SUV segmentine tamamen yeni bir soluk getiriyor. Yeni Peugeot 3008 yeni ve farklı deneyimler arayan müşterilere hitap ediyor. Göz alıcı yeni nesil Peugeot i-Cockpit, heyecan uyandıran yenilikçi tasarım, PureTech ve BlueHDi üst düzey verime sahip motorlar, EAT6 tam otomatik şanzıman ve üst düzey teknik ekipmanları ile yeni Peugeot 3008 SUV sınıfının en önemli oyuncularından biri olmayı hedefliyor. Yeni Peugeot 3008 markanın SUV tarihinde tamamen yeni bir sayfa açarken, aynı zamanda markayı dünya pazarlarında temsil edecek. Yeni Peugeot 3008 SUV bütün dünyaya lanse edileceği 2016 Paris Otomobil Fuarı’nda Peugeot standının yıldızı olacak. 

 

Yeni Peugeot 3008 C-SUV segmentine giriş yapıyor

C-SUV segmenti tüm segmentlerle kıyaslandığında son birkaç yıldır ciddi bir büyüme kaydetti. En büyük ve en çeşitli segment olan C segmentinde ilk nesil Peugeot 3008 modelinin lanse edildiği 2009 yılından bu yana SUV pazarı 2,5 kat büyüdü. Bugün gelinen noktada tüm segmentler göz önüne alındığında her 10 otomobilden 1’i SUV ailesine mensup.

 

Sürücüye güven veren, heybetli, teknolojik ve duyuları harekete geçiren SUV ile modern otomobil kavramı yeni 3008 ile yeniden vücut buluyor. 

 

Günümüz tüketicisi kullandığı otomobilden tamamen yeni ve benzersiz bir sürüş deneyimi bekliyor. Otomobil heyecan uyandırmalı, duyuları harekete geçirmeli, trafikte geçen her anı daha keyifli kılarken sürücüsüyle sezgisel ve duygusal bir bağ oluşturmalı. Kişiselleştirilebilir, tıpkı ev rahatlığında ve konforunda bir kabin sunmalı. 

 

Ancak her SUV, her zaman beklentileri karşılamıyor. Heyecan uyandıran ve karakteristik bir ön görünüme sahip olan Peugeot 3008 ise SUV segmentinin bütün karakteristik özelliklerini bünyesinde barındıran yapısıyla SUV deneyimini en iyi şekilde yaşatıyor. Peugeot, modern olduğu kadar şık hatlarıyla da dikkat çeken yeni Peugeot 3008 ile kendini her geçen gün büyüyen C-SUV segmentinde tekrar konumlandırmak ve sahip olduğu bilgi birikimi ve deneyimle bu pazarda zirveye oynamak istiyor. Standart olarak sunulan Peugeot i-Cockpit® başta olmak üzere zengin ekipman seviyesiyle yeni Peugeot 3008 aynı zamanda markanın sınıf atlama stratejisini de destekliyor. 

Son Güncelleme : 23 Mayıs 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo