Makyajlı 2017 Mercedes S Serisi'nden Yeni Görüntüler

Ototeknikveri     24 Mayıs 2016 03:47

Güncellenen Mercedes-Benz S Serisi'nden yeni casus fotoğraflar ortaya çıktı. Geliştirme aşamasının sonlarında olan modelin bu yıl bitmeden piyasaya çıkması bekleniyor.

Makyajlı 2017 Mercedes S Serisi'nden Yeni Görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Altıncı nesil Mercedes-Benz S Serisi sedan 2013’te piyasaya çıkmıştı. Model BMW 7 Serisi, Audi A8 ve Jaguar XJ gibi rakipleri tarafından artık köşeye sıkıştırılmış durumda ve bu yüzden güncellemeden geçiriliyor. S Serisi'nin dış cephesindeki değişiklikler kısıtlı kalacak. Fotoğraflarda yeni ön ve arka tamponlarda hafif kamuflaj görülüyor. Daha önceki prototiplerde de yeni LED far yuvaları dikkat çekiyordu. İç kabindeki değişiklikler ise daha kapsamlı olacak. S Serisi'nin dijital yönetim paneli otomobil ilk piyasaya çıktığında en ilgi çeken özelliklerinden birisiydi ancak rakipleri bu teknolojiyi lüks modellerinde kullanmakta hiç gecikmedi. Güncellenmiş modelde Mercedes daha geniş, çerçevesiz iki ekranlı bir sistem kullanıyor. Yeni sistem Mercedes’in Comand multimedya sisteminin en yeni versiyonuyla gelecek ve yine orta konsoldaki dokunmatik kısımdan kontrol edilebilecek. Öte yandan, Mercedes’in jest kontrolünü denediği de biliniyor.

 

Bu prototipte bir yenilik de iki kollu tasarımın yerini alacak daha kalın üç kollu direksiyon. Şu anki S Serisi'nin motorlarının tamamı devam ettirilecek ancak motorlarda yakıt ekonomisi ve CO2 emisyonları bakımından ufak iyileştirmeler yapılacak.

 

Son casus fotoğraflar modelin olağanüstü hava şartları testlerinin yapıldığını gösteriyor, bu da piyasaya çıkışının yaklaştığına bir işaret. Modelin tanıtımı gelecek Nisan ayında Şangay otomobil fuarında yapılabilir. Lüks üreticiler bu tip ürünlerini ilk önce Çinli müşterilere sunmayı tercih ediyor.

Son Güncelleme : 24 Mayıs 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo