Yeni Nissan NV300'den İlk İpucu

Ototeknikveri     24 Mayıs 2016 05:44

Nissan'ın yeni orta boy hafif ticari modelinin ipucu görselinde aracın Japon üreticinin yeni modeli ailesinin yüzünü taşıdığı anlaşılıyor ancak kamuflaj köşeli kaportayı gizliyor.

Yeni Nissan NV300'den İlk İpucu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Nissan ticari araçlar serisine ekleyeceği son modelinin önizlemesini sundu. Orta boy NV300, Rnault Trafic ile aynı fabrikada üretilecek ve yeni Citroen Dispatch, Ford Transit Custom, Volkswagen Transporter, Mercedes Vito ve Hyundai iLoad gibi rakiplerinin bulunduğu oldukça kalabalık bir piyasaya girecek. Firma henüz NV300 ile ilgili detayları paylaşmadı ancak aracın Nissan’ın Renault ile ortaklığından faydalanacağını tahmin etmek yanlış olmaz. Trafic modeli ile benzer motorlar ve kaporta görünümü bekleniyor. Bu özellikler Opel Vivaro ve yeni çıkacak Fiat Talento ile de paylaşılıyor. NV300, Nissan’ın “V-Motion” ön panjurunu kullanacak. Bu da Qashqai ve Juke gibi binek otomobiller ile benzerlik sağlayacak.

 

NV300, markanın Avrupa pazarında popüler olan Primastar modelinin yerini alacak ve NV200 ile NV400’ün arasında konumlanacak. Nissan NV300 modelinin firmanın 5 yıl 170 bin kilometre hafif ticari araç garantisinden faydalanacağını belirtiyor. Bu ayrıca araçla birlikte alınacak orijinal aksesuarları da kapsıyor.

Nissan NV300 bayilere sonbahar aylarında ulaşacak. Güç çıkışı, Euro6 dizel motorların ekonomi değerleri, yük kapasitesi ve fiyat gibi bilgiler Eylül ayında Hanover Motor Show’da açıklanacak.

Son Güncelleme : 25 Mayıs 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo