2017 Audi A5 Coupe'nin Farları Göründü

Ototeknikveri     25 Mayıs 2016 05:49

2 Haziran’da yapılacak prömiyerinden önce, 2017 Audi A5 Coupe yeni bir ipucu görseli ile daha ortaya çıktı. Bu kez otomobilin farları görülebiliyor.

2017 Audi A5 Coupe'nin Farları Göründü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni A4 sedan/Avant’ta bulunan köşeli farlarla karşılaştırıldığında, farlar daha yuvarlak ve alt kısımları A4’teki gibi yarısından kesilmemiş. Far grafikleri de farklı ve LED gündüz sürüş ışıklarının imzası yeniden tasarlanmış. A4’te de olduğu gibi, Audi muhtemelen müşterilerine xenon, LED ve dinamik dönüş sinyalli matriks LED farlar arasından seçim yapma şansı verecek. Bir başka ipucu görselinde, Audi 2017 A5 Coupe’nin şu anki modelden (0.29 hava sürtünem katsayısı) daha aerodinamik olacağını işaret ediyor. MLB Evo platformu sayesinde otomobil sağlıklı şekilde kilo kaybetmiş, tutumlu motorlarla da biraraya gelince A5 çok daha verimli olacak.

Yine kısa bir ipucu görseline sayesinde yeni A5’in opsiyonel uyumlanabilir amortisörlü süspansiyon ile geleceğini öğreniyoruz. A4’te bu özellikle biniş yüksekliği 10 mm azalıyor ve “Audi drive select” kullanılarak çok sayıda süspansiyon ve amortisör kombinasyonu seçilebiliyor.

Audi A5 Coupe’nin dünya prömiyerini 2 Haziran’da Ingolstadt’da yapacak. Prömiyer öncesinde bu geceden itibaren “Audi Late Light Show” isimli ışık gösterisi yapılacak. 5 gece arka arkaya devam edecek gösteri Macar sanatçı grubu “Maxin10sity”tarafından hazırlandı ve Audi Forum binası önünde gerçekleştirilecek.  

 

Son Güncelleme : 25 Mayıs 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo