Seat Ateca Barselona Limanı'nda Sergileniyor

Ototeknikveri     26 Mayıs 2016 09:27

Seat'ın İbize ve Leon modellerinin yanında diğer bir önemli modeli olacak yeni Ateca, Barselona Limanı'nda markanın bayi ağına tanıtıldı.

Seat Ateca Barselona Limanı'nda Sergileniyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Seat bir toplantıyla global bayiler ağına stratejisini ve gelecek planlarını tanıttı. Marka, Ateca modeliyle yeni bir segmente giriş yaptı ve bununla gelecek planlarına hız verdi. Toplantı Barselona limanında 59 ülkeden 2400’ü aşkın katılımcıyla gerçekleştirildi. Katılımcılar markanın önümüzdeki aylarda çıkartacağı yeni modeller hakkında bilgi edindi. Seat Başkanı Luca de Meo etkinlikte markanın en yeni ürünlerini tüm iş ortaklarına tanıttı. Meo toplantıda şunları söyledi: “Ateca, Leon ve Ibiza ile birlikte Seat’ın üçüncü temel taşı olacak, firmanın karlılığına ve bayi ağına önemli bir katkı yapacak. Ateca ile başlayarak firmamız bir ürün atağı gerçekleştiriyor. Ateca ve gelecek yıl çıkacak küçük crossover kardeşi sayesinde Seat piyasadaki en hızlı büyüyen segmentlerde yerini almış olacak”.

 

Ateca şimdiden internette olay yarattı. Geçen ayındaki tanıtımından beri 7.2 milyon kişi Seat’ın Almanya, İspanya, İngiltere, Fransa ve İtalya web sitelerinde Ateca ile ilgili bilgi aldı. Ayrıca modelin 300 bini aşkın konfigürasyonu yapıldı ve Haziran ayından itibaren bayilerde olacak.

 

Liman yetkilileri ile işbirliği içinde 50 metrelik sahil şeridinde gerçekleştirilen Seat’ın sunumunda Michelin yıldızlı şeflerin (Sergi Arola ve Paco Perez) yemek gösterileri, Ateca’nın tanıtımı ile Barselona’nın tanıtımını birleştiren özel gösteriler ve başka pek çok etkinlik yapıldı. Böylece katılımcılar Seat’ın yeni ürünlerini tanırken damaklarını şenlendirme fırsatı da buldu.

 

Bayiler ve ithalatçıları hedefleyen bu etkinliğe ek olarak, Haziran ayı boyunca 900 uluslararası gazeteci Barselona’ya uçacak ve şehrin caddelerinde yeni Seat Ateca’yı bizzat deneme şansı bulacak.

Son Güncelleme : 26 Mayıs 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo