Güncellenen 2017 Opel Zafira’dan İlk Fotoğraflar

Ototeknikveri     26 Mayıs 2016 06:45

Opel’in güncellenen Zafira’yı bu yıl 2017 model yılına yönelik olarak çıkartması bekleniyor ancak modelin fotoğrafları beklenenden daha önce bir web sitesinde ortaya çıktı.

Güncellenen 2017 Opel Zafira’dan İlk Fotoğraflar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Genelde resmi tanıtımdan önce otomobillerin bir kaç fotoğrafının internete sızmasına alışkınız ancak bu kez Zafira bir konfigürasyon benzeri resimler ile ortaya çıktı. Beklendiği üzere, Zafira bumerang tipi farlarını kaybetmiş. Bunun yerine MPV araç şimdi standart farlara sahip. Ön tampon da buna göre ayarlanmış. Modelin önceki prototiplerine ait casus fotoğraflarda bumerang farların kaldırıldığı belli olmuyordu, bunu bu zamana kadar gizlemeyi başaran Opel mühendislerinin yetenekleri takdire şayan. Bumerangların yerine güncellenen Zafira yepyeni bir tampona kavuşmuş, tamponda ki yontulmuş görünümün yanı sıra modifiye hava girişleri ve sis lambalarıyla geliyor. Ön panjur da modifiye edilmiş, öndeki ışıklara Yeni Astra’dan biraz farklı ama yakın bir görüntü verilmiş.

 

Zafira’nın yan profilinde ön kısma kıyasla fazla bir değişiklik yok. Arka kısımdaki değişiklikler de yine hafif. Arka lambalar, arka tampon, çamurluklar ve bagaj kapağında bazı değişiklikler var. İç kabinde ise yeni multimedya ünitesi, yeni direksiyon tasarımı, sadeleştirilmiş orta kısım ve genel olarak daha derli toplu bir görünüm karşımıza çıkıyor. R4.0 Intellilink sistemi ve OnStar özellikleri çok sayıda bağlanabilirlik fonksiyonu sunuyor, sürücünün Android Auto ya da Apple CarPlay aracılığı ile telefonunu otomobile entegre etmesine olanak veriyor.

Son Güncelleme : 26 Mayıs 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo